Burmus yadelli casualın hangi modelini aldınız acaba bende casual istiyorum ama cadillac mı quantum mu karar veremiyorum 🤔
yadelli Burmus quantum aldim canim bende iksi arasinda kalmistim inceledim ikisinide fark yok sepeti genis sadece 100 lirada fark vardi ne gerek dedim quantum daha kibar geldi elime de aldim
pamuk_anne Burmus cadillac tavsiye ederim. Quantum model bir ara içinde bebek varken kendiliğinden bi anda kapanmasıyla gündeme gelmişti. "Casual quantum kapanıyor" gibi bi cümleyle google da aratirsaniz şikayet var sitelerinde bulabilirsiniz.
Hatice3 SeherAkuzunSavc casual vista hem şimdi için hem ilerde rahatlıkla kullanmak için çok iyi 👍🏻👍🏻
zehra33 Seyma18 Peki 0-3 ay için olan anakucağını dahil ediyorlar mı bu baston arabaya acaba? Ben de düşünüyordum bu dediğiniz modeli fakat ana kucağı dahil mi bakamadım daha 🙄 internetten araştırdım sadece
Seyma18 zehra33 evet dahil ana kucağı cıvıl de indirim vardı hatta stokta kaldı mı bilmiyorum. YouTube dan videolarına bak istersen ben çok beğendim 😊
zehra33 Meow baktığım arabalardan biti de joie brisk idi yalnız internetten baktım yerinde incelemedim henüz 🙄 ana kucağı dahil oluyor mu yoksa sadece baston araba mı veriliyor acaba
Meow zehra33 alıp almamak size kalmış 500 civarı araba 200 civarı ana kucağıydı toplamda 700 gibi bişeye almıştık