momysss Kızlar gebze yüzyıl hastanesinde doğum yapacağım acaba hastanede hastane çıkışı giydiriyolarmı bebeğe biz mi veriyoruz yoksa
Egemence momysss ben 3 yıl önce yüzyılda doğum yaptımkendm vermiştim hastane vermiyordu şimdi değiştiyse bilmiyorum
Betulkayaar momysss ben istanbul da şehir hastanesinde doğum yaptım giydirmediler. Çocuğu doğumdan hemen sonra kısa bi süre gözlem altında tuttular bezle götürüp bezle getirdiler. Ver giydirelim bile demediler. Bende giydiryolar sanıyodum. Yokmış oyle bişi.
momysss Egemence birde bişey daha soracağım canım hastane çantasına havlu sampuan falan koymaya gerek varmı orda duşa mı giriliyor:/
Yzaman Betulkayaar hangi hastane acaba normalde bebek doğmadan istiyorlar kıyafetleri anne ile bebeğin de ilk kızımda öyleydi yani
Betulkayaar Yzaman çam sakurada doğum yaptım, doğumdan sonra istedi kıyafeti o an gelmemişti hastane çantam veremedim. Doğumdan önce hiç bebek kıyafeti falan sorulmadı bana.
Betulkayaar momysss evet valla, hatta bebek hemşiresine söylememe rağmen giydirmedi. Giydiriyolar sanıyodum, yokmuş öyle bişi oralı bile olmadılar🤣
Egemence momysss yok valla ben kullanmadm zaten ameliyatlı olunca doktor 2 3 gün sonra duş alın diyo .
SelmaGl momysss özel hastanede sezaryen doğum yaptım. Ertesi gün doktorum kalk banyo yap kendine gel dedi 😂 götürmemiştim havlu falan evden istedim getirdiler. Şimdi ikinciye aynı hastanede doğum yapcam inşallah götürcem havlu şampuan falan