melekkizim_00 Kozlar bu ara özellikle bazen hareketlerini bayağı aşağıda hissediyorum , birde bazen bel ve kasık agrısı oluyor uykuya dalmaktada zorlanıyorum sizde durumlar nasıl? AA tabi birde enfeksiyon derdimiz var😏
Bildircininannesii melekkizim_00 hep aynı dertlerimiz desene. Aşırı kasık ağrım var 😞 doğum ne zaman dedi doktor size
papatya981 melekkizim_00 bu haftalarda bebeğin başı aşağı doğru dönüyor belki o yüzden ağırlığı oralarda hissediyoruz 😊bende 27+6
melekkizim_00 MehmetDeniz bizde bugün 28+0 bazen korkutuyor bu kız beni , sağlıkla gelsinler inşallah
dilek6 Bildircininannesii evet kuzum 38 hafta Mart 15 de doluyor o haftalar arası gün veririm dedi ☺️
Sekr5 Bende 27+1 enfeksiyon çok fazla alttan yanmam çok oluyor aynı şekilde kasılmalar ve ağrılarım çok var 😔
Poyrazin_annesi Benım cok sukur bı ağrım fln yok sadece aşırı hareketlı tekmesı canımı yakıyor uykudan uyanıyrm rahatsz oluyrm
Happybsrn melekkizim_00 benim ki sağ böbrek tarafıma vurup canımı acıtıyor ☹️ uyurken zorlanıyorum göğüs kafesi ağrım var, onun dışında şükür bugünlere geldik darısı doğuma 🤣🙏 27+3