Ebruuuusalman Kizlar karantina süresi 7 güne düsmüs sizdede oyle oldumu bende simdi hayat eve sıgiyor dan baktim 7 güne dusmus 12 günden
Minoo01 Ebruuuusalman evet benim normalde cumartesi bitiyordu bu gün baktım bitmiş gözüküyor uygulamada. Gittim test verdim hemen. Negatif çıkarsa doğumum olacak çünkü. Bu
adsmom Ebruuuusalman benim de 7 gün vardı ama bugüne düşmüş. Tam da dün yeniden test vermiştim yine pozitif çıktı ne yapacağımı şaşırdım 🥺🥺🥺🥺🥺
Elfsngr Ebruuuusalman benimde öyle oldu canım yarın son karantinam normalde 7 gün daha vardı ama raporum devam ediyor ilçe sağlığa ulaşamıyorum o yüzden ise baslamicam ama kadın doğum doktorumdan randevu aldım hemen cumartesi için kontrol olmak istiyorum bakalim bebeğim nasil
Ysgl26 Evet benim yarın bitiryordu normalde karantinam. Pazartesi de işe başlayacaktım.Bugün risksiz yazıyo hes kodumda. Ama raporum devam ediyo.yine pazartesi başlıycam işe
Eylul4142 adsmom geçmiş olsun peki tekrar pozitif çıkınca karantinanız yenilendi mi yani tekrar bi 7 gün daha mı bekleyeceksiniz
Ebruuuusalman Elfsngr insallah iyidir bende cok merak eodyorum pazartesi gidicem insallah saglikli guzel haberler alirirz
Rabiaugur Evet 7 güne düşmüş benim eşiminde bugün testi pozitif çıktı ordan biliyorum şuan koronalı biriyle aynı evde yaşıyorum napıcam bilmiyorum hamile oldugum için yakalanmaktan çok korkuyorum
Eylul4142 Ebruuuusalman evet bende dün pozitif çıktım ilkten 14 gün verdiler bu sabah düzeltmişler 7 gün oldu dün haberlerde vermişlerdi zaten bilgi
adsmom Eylul4142 yenilenmemiş gözüküyor ama doktorum da kabul etmiyor bu şekilde negatif sonuç görmeden kontrole alamam dedi. Bi de erken doğum riskim var evde normalde annemin bana bakması gerekiyor ama korkumdan onu da alamıyorum. Sinirlerim yıprandı artık ne yapacağımı şaşırdım. 🥲
Eylul4142 adsmom gerilmeyin ya su akar yolunu bulur hiç dert etmeyin bazen herşeyi kontrol edebileceğimizi sanıyoruz ama olmuyor sen hamileliğinin keyfini çıkarmaya bak durumunda iyiymiş bak ne güzel zaten bir kaç güne negatife döner doktora da görünürsün içini ferah tut