Demir Dml1234 Kasık üstünden göğüs altına kadar.Taytlı olanlarla asla rahat edemem hele ki bu sıcaklarda.
merveninminigi AyseFahriYalcn kız sen yine de böyle anlatma hemen ayaklandım falan diye 😊 nazar değer yapma 😊 maşşallah subhanallah sana ne güzel 😊
AyseFahriYalcn Ayco ben göğüs altından başlayan kilotlu citcitli almıştım canım biraz sıkı tabiki ama çok rahat oluyor citcitli olduğu için kaç sene önce aldım ama markası NBB ydi sanırım
ElifGuven BetlYldrmErdem sürekli takmak doğru değil dr uma sordum Doğumdan sonra 2 ay sürekli takılabilir sonra takma dedi kasların kendini bırakır dedi yani takılması lazım o göbeğin kendini daha çabuk toplaması için
ElifGuven AyseFahriYalcn korse nasıl bir modeldi ben de sezeryan olcam da modeli neye benziyor yani dikişlere değiyor mu bana söylerseniz sevinirim
AyseFahriYalcn ElifGuven yok canım degmiyor göğüs altından başlayan kilotlu ama açılıp kapanan yani çitcitli badi dibi
AyseFahriYalcn ElifGuven yok canım dikise degmiyor göğüs altından mayo gibi düşün altı çıtçıt li kullanımı kolay
Dml1234 Demir şu medikalcilerde satılanlardan mı aldınız acaba yada aldıgınızın internette felan linki varsa atarmısınız
yakamoz Sevvda kalmaz kalmaz. Bana da söylüyorlardı inanmıyordum ama kalmiyor hepsi gidiyor. Hele ki emzirmeyle beraber surekli bir kilo kaybı söz konusu. Sıkı sıkı tutarsaniz karninizi hemen toparliyor😍
ElifGuven AyseFahriYalcn hımmm ben de alıcam da haftaya nasıl bişey alsam daha rahat ederim diye düşünüyorum
EsraElms Ben korse takmadim agrilarim vardı sıcakta da dayanamadim çıkarttım attım 40 gün oldu nasıl bi göbek var bilemezsiniz çok pismanim nasıl eritcem bunu bu saatten sonra taksam fayda etmez dimi