Oglununannesi ElifKarata ben de dün oldum canım sezeryan çok sıkmadan takablirsin dedi hemşire göbeğim dikişlerimin üstüne düşüyor çünk ama doktoruma sorucam bi
Oglununannesi AyseFahriYalcn benimde ikinci oldu dün ilki geçen yıldı ilkinde kalkarken dünyam çökmüştü bunda pat diye kalktım ama ağrılarım var biraz zor operasyon oldu rahim ağzıma yakındı plesanta
NekwaSultan Sevvda Genel kani sezeryandan sonra en az 1 hafta geçmeli Sagliksiz diyeere bakma yoksa o gobekle yaşarsın Dikislere dikkat etmeli hem üşütmüyor dikişleri daha iyi koruyor diyor burda kullananlar Benn normal yaptım ama bende 2. Gun takmaya başladım
Sevvda NekwaSultan insallah benimki normal dogum olurda korse takmamda sıkıntı cıkmaz ya zaten iri yapili boylu biriyim bide gobegim kalmasin
NekwaSultan Sevvda Sezeryan olanlarda takiyor ve bir sorun yaşayana rastlamadim Inşallah hayırlısıyla normal yaparsin canım 😉
Ntugba Sevvda ben avmdrn normal bir korse aldım canım midemden karnim altına kadar geliyo inden çıt çıt tarzı birşey var çok memnun kaldım bollastikcada kendim yanlarindan dikip daraltiyorum
Sevvda Ntugba faydasin oldumu peki korsenin karniniz eskisi gibi oldumu dogumdan kac gun sonra kullandiniz
yakamoz Normal dogum yaptim ve ertesi gun eve gelince direkt korsemi giydim🙊 22 günlük lohusayim ne gobek kaldi ne bir sey😇
Sevvda EbruCnr karindaki kaslar mi tembellesiyormus anladim peki o gobek nasil topadlanacak cok kararsizim ya 😔
yakamoz Iso ben camasırcıdan aldim oyle ozel bir korse değil. Diz kapagima kadardi ve karnimi da gogus altina kadar kapliyordu🙊