Nurrr499 Merhaba gebeligin 5. Haftasındayım iki gün boyunca kahve rengi lekelerim oluyor sizce normalmi doktora gittim hemen dün kese içi veya etrafında bir kanama yok dedi hanımlar yaşayan varmı normalmi beni rahatlatın lütfen.
Sabihabrn Nurrr499 bendede oldu progestan hap verdi. Dinlenmen lazım ilişki yasak hiç iş yapma bol su iç yat.kırmızıya dönmedikçe korkma inşallah. Ama dinlenmek şart bende şuan var progestan kullanıyrm fitil olarak
Zanaservan Nurrr499 ayyyy bende de var şuan sabah kalktım gördüm çok korkuyorum hiç ağır da kaldırmadım neden öyle oldu yaaa leke çok az leke 😩😩
KBTd Nurrr499 bende de oldu 5 haftalıkken ama bir kere oldu doktor ilaç falan vermedi daha da olmadı zaten. Yakın bir arkadaşım da hamile onunda o haftalarda lekelenmeleri olmuştu doktor 10 gün kadar ilişkiyi yasaklamıştı sadece diye hatırlıyorum
Poncikk10 Nurrr499 bende oldu progestan fitil kullandım öyle atlattım ilişkiyi yasaklmştı doktorum sende dinlen ağır işler ypma ilaç verildiyse düzenli kullan ve asla asla stres ypma atlatırsın inşallah unutma stres etkiler
Nurrr499 Sabihabrn şansa bugün yapmak zorunda oldudugum işim vardı yeni evliyim salon esyam gelmisti agır kaldırmadım eltimden allah razı olsun yardım etti hatta hepsini yapti ama bende tabi gidip geldim ufak ufak yardım ettim kızlar dua edin lütfen bu bebege cok ihtiyacım var 😢
Hunilininbirii Aynısı bendede oldu progestan ve duphaston verdi ilişki yasak bol bol dinlen canım ağır kaldırma
Nurrr499 Hunilininbirii banada progestan verdi ben agızdan alıyorum agızdan daha iyi sonuc alıyoruz dedi doktorum yan etkileri cok ama katlanıyorumm
Nurrr499 KBTd banada yasakladı sadece bu lekeler normalmi diye cok endişeliyim 🥺 rahatlamaya cok ihtiyacım var bebegim için cok korkuyorum 😢
Hunilininbirii Nurrr499 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin üzülme bol bol dinlen ilaçlarını iç geçer bişey olmaz Allahın izniyle ☺️