Yelizbck Benim 12+6 da sadece tahminde bulundu 1 ay sonra daha bi kesinleşir dedi. Ama bazen okuyorum 30. Haftada kiz denilip erkek olduğunu öğrenen anneler var. O yüzden en kesin doğumda öğreniyoruz.. tabi biz sabırsız aileler erkenden öğrenmek istiyoruz ama yanlış olma olasılığı da yok değil 🙂
Azrasare Canım bende kızımı 12. Haftada öğrenmiştim , şimdi tekrar 9 haftalık hamileyim bakalım ne zaman öğrenecez 15 e kadar sormayı düşünmüyorum 😁
Yelizbck Bana kıza benziyorum dedi de inanamıyorum hala sanki birdahaki gitmede erkek diyecek 🙂 hazirlasammi kıza kendimi bilemedim ya sonra erkek derse 🤔
Rmyskrkus Şimdi laf diyecem olmayacak alah inşallah başına kız verirde evkafın iyisi kötüsü cinsiyeti olmaz sağlıklı olsun yeter benim ikinci oğlum olacak na yapayım kismet bir daha evlat sahibi olmayacak nasibim buymuş mahallemizde bir adam vardı erkek çocuk yüzünden 6 çocuk doğurdu kadına enson buldu yetinmedi belki bir daha erkek olur dedi karisi yine kız doğurdu memleketlerine giderken kaza yaptılar ilk göz ağrısı kızını ve oğlunu kaybetti üstüne o kadına iki çocuk daha yaptırdı yine kız yine kız bu ne pipi merakıdır ya
Fatma2144 Smyyeblkkk Crnnn7 bir kereden bir şey olmaz bence annelerimiz sanki hep dikkat mi ediyordu yediklerine