Baykuss 19 haftalık hamileyim sürekli sivilce çıkıyor eskiden çıkmadığı kadar çok çıkıyor 😔 büyük hemde nasıl baş edeceğim
kuzeymomsss Baykuss o kadar sivilceli biriydim ki tedavi görmeme rağmen geçmiyordu. Hamile kaldım bütün sivilcelerim gitti sadece leke şeklinde kaldı. Her görende şok olur güzelleşmişsin der. Yani güzellik hakkında bilmiyorum ama sivilcelerimin hepsi geçti
MerveeD Baykuss benım kız bebegım olacak Allahın izni ıel benımde sivilcelerim vardı hc kalmadı ve görenlerler bebegın erkek mi guzellık gelmıs dıyor bende anlamadım
Mucizem_211 Baykuss güzelleştirmek mi daha çok çirkinleştirdi beni hem leke hem sivilce yüzüm hep soluk 😂
Sblbsr kuzeymomsss gerçekten bende öyleyim azelderm krem kullanmıştım yüzümden iril şeklinde akıyordu resmen ağır bi sivilce ilacı vardı dermatolog onu yazacaktı ama çocuk düşündüğümüz için kullanmamıştım şimdi çok şükür azcık lekesi kaldı birde bazen küçük küçük çıkarsa o başka yok herkeste farklı etki ediyo demekki sivilcesiz olanlar da sivilceleniyo
Baykuss kuzeymomsss stres yapıyorum sürekli korku halindeyim bebek büyüyor mu içimde kalp atışı normal mi diye sürekli onu düşünüyorum her gün hastaneye gidesim geliyor 🙈 ilk hamileliğim
Suzanne Bak kuzum yalnız değilsin benim de çıktı 2 hafta sürdü kaşıntılı olduğu için dermatologdan krem aldım fucidin diye geçmek üzere erkek bebek kırmızı leke yapar dediler kime sorsam olsun bebeklerimiz sağlıklı olsun her halimizle güzeliz 🥰🥰
Baykuss Suzanne aynen öyle bebeklerimiz sağlıklı olsunda hiç önemli değil ama insan yine de kafasına takıyor biraz 🙈 bende ki bildiğin sivilce
kuzeymomsss Sblbsr ben aknetrent kullandım 🤦🏼♀️ bıraktıktan 2 3 ay sonra da hamile kaldım ona rağmen geçmemişti ve kullandığıma pişman oldum sırf o ilaç yüzünden ne streslere girdim bebeğime bişey olur mu diye pazartesi detaylıya gireceğim umarım kötü birşey çıkmaz 😪
Dmllale Baykuss polikistikover hastası olduğum için çok sivilcem vardı. Her türlü tedaviyi denedim gitmedi. Hamile kalınca bebek gibi oldu cildim oğlum olacak Rabbim nasip ederse 💙🤲
Poyrazin_annesi Evet erkek bebek anneyı guzellestırır dıyolar ama bnce hurafe😂 cok sukur bnde sıvılce fln cıkmadı banada guzellestın dıyolar ama ben ınanmıyrm oyızden sızde takmayın kafanıza
Baykuss Poyrazin_annesi aynen takmamaya çalışıyorum ama yine de aynaya baktıkça iyice arttığını görmek birazcık üzüyor 🙈
gulnurkrms Baykuss ben kız bebeğe hamileyim her gören ne kadar guzellsmissin yüzüne farklı bir aydınlık var diyo ki bende kendimi hiç çirkin hissetmiyorum hurafe bence bunlar 🤗