Aysee_35 Bebegin ilk kıyafetleri ütülenir tamam ama sonraki yıkamalar için Ütü yapıyor musunuz yada yapacak mısınız gerek var mı
Mrvsmt2502 Aysee_35 sonra yıkayıp asmaya fırsat bulursak iyi ne ütülemesi 😃 ilk ütüleme mikrobu kırılsın diye yapılıyor
gamzosgamzos Aysee_35 kızım 2 yaşında ilk utuleme hariç hiç utulemedim şahsen tabi buruşanları utuluyorum kırış kırış giydirmiyorum ama diger kiyafetlerini utulemedim 😊
hunilimom Aysee_35 2.5 yaşında kızım ilk kıyafetlerini ütüledim hatta böyle 2-3 defa da doğduktan sonra yaptım ama sonrası çok yorucuydu ben aşırı üşendim 😂 kırışık kıyafetlerini ütülüyorum tabi ama yok zıbını çorabı vs onları ütülemiyorum 😂
Zehra9616 Aysee_35 ben ilk yikamadan sonra da yapmam ilk oglumdada yapmadim ne gerek varki boyle biseye
Feyza-nur Aysee_35 oğlum 4 bucuk aylık hala ütülüyorum içim rahat etmiyor sanırım kurutma makinesi alıcam artık yoksa yetişemiyorum
Aayyssuu Aysee_35 ilk oğlumda çorabına kadar herşeyini 1 yaşına kadar ütüledim 2. Oğlumda 3 ay dayanabildim şimdi kızımın kıyafetlerini ütüledim hazırladım ama bi daha yapabileceğimi zannetmiyorum 😂