Ceyduygu Carriebradshow Merhabalar bizde 21+2 olduk yarın detaylı randevumuz var :)) benim ikinci gebeliğim ama ikizlere ne koysam bilemedim hastane çantası hazırladınız mi
esgun Carriebradshow oy maşallah ne güzel 🤩 allah bağışlasın onları annesi. Buraalarda fazla okumak iyi değil sanırım😀 yılların tecrübesi doktoruma güveniyorum aslında ama işte. duysa kızacak da bana🤣
Busrakzlkc Melinapasa bana 5 doktor erkek dedi canım valla eminiz dedi hepside 18 de kız dediler kız kaldı 😅😅😅
Busrakzlkc Melinapasa aynen 😅😅 kendim hemşireyim kendi hastanemdeki bütün kadın doğumculara gittim 17 ye kadar hepsi erkek dedi . Sonra bi anda kız dediler 36 olduk kız hala 😅
Boesie Melinapasa Biraz aceleci davranmissiniz 13. Hafta erken yanilma payi yuksek. 16 haftadan sonra baktirsaydiniz yuklu miktar verip daha iyi sonuc alirdiniz simdi hala hep bir suphe olur.
Mehtapca06 esgun internete yazarsanız doğumdan sonra bile sunnetlik derecesinde kadınlar var bu çok bilinen birşey ilk defa duymaniza şaşırdım 😂
esgun Mehtapca06 gerçekten ilk kez duydum bir hastalık galiba allah korusun 🙄 hadi çıkıntı pipi sanılıyor peki testisler için ne yorum yapılıyor acaba. Saçma gibi geldi bana.
Mehtapca06 esgun sanırım testis olmuyor rahmin yanakları yanlış yorumlanıyor öyle önemli bir rahatsızlık değil sadece sanırım bu tarz bozukluğu olan kadınlarda şehvet duygusu normalden biraz fazla oluyormuş
Meri3220 Melinapasa benimde 12.haftada erkek denildi ama 16da kesinleşti değişmedi bazen yanlışlık olabiliyor diye beklemiştim alışveriş için
Xxz Melinapasa bişey sorcam erkek bebek olunca ilk haftalarda nasıl geçti tatlı mi yedin ve mide bulantısı kusma durumları nasıldı anlatır mısın bende erkek diye şüphe ediyorum ama
ayvazece07 Mehtapca06 bu ben 😂 doktor ilk erkek dedi sonraki randevuda bak burda ne var dedi ben pipi değil mi diyorum Meğer bizim kızın klitorisi imiş 😂
Ozlememrah @Melinapasa canım inşallah değişmez bizede oğlumda kaç doktor kız dedi erkek oldu 😂 bende alışveriş yapmıştım hepsini degistirdim tek tek