_ipekkkkk Elifinannesi_ Haftanız kaç acaba Benimde hala az az pembemsi akıntı geliyor açıklığım yok dün bakıldı 35+5 siz
Cicek08 _ipekkkkk benim 35. Haftada nisanim geldi . 36 da açıklık 3cm’di. Şuan 37+3 ’üz herhangi bir şey yok. gerçekten herkeste farklı seyrediyor bu durumlar 😊
Mehtapca06 _ipekkkkk valla inşallah rahat bir doğum olur benim zaten günüm geçmişti ondanda hemen ertesi doğurmuş olabilirim😂
Livaninannesi _ipekkkkk aynen banada aynısıni dedi Dr bakalım suanlik bı sıkıntı yok Bide rahimde yumuşama var demisti
_ipekkkkk Livaninannesi yumuşama var dedise yakındır galiba benim ebe baktı sadece açıklık yok dedi okadar 🤷♀️
_ipekkkkk 1Hanzadehanim benimde ilk öyle geldi sümüksü kalın ama pembemsi halada az az pembemsi şeffaf akıntı geliyor devamı galiba 🤷♀️ Herkeste farklı sanırım
1999luanne NeseA Nisan ve suyun gelmesi farklı şeyler değil mi Nişan pembemsi kırmızı gibi kanama tarzı bişey sanırım öyle mi? Bide herkesin suyu gelmiyomus Nisan herkesde geliyor mu
Livaninannesi 1999luanne Bnm ilk hamileligimde hiç nişan nedir bilmiyordum direk suyum geldi bu ikinci bunda kahverengi leke geldi 1 gün boyunca 3 gün oldu bekliyorum henüz ağrı sızı yok
NeseA 1999luanne evet canım akinti olur ya onun yoğun kahverengini düşün öyle. Benim suyum doğum anında patlıyor herkeste aynı olmuyor tabi canım kendini çok iyi tanıman lazım şancı falan anlaşılır