Minigimmmmmm 123pln Cok normal canim bende 6 hafta da duymadım 7+1 bugün gittim duydum hiç korkma Allah’ın izniyle bişey olmaz🤲
Denizz1127 SemaArin ben keseyi 5. haftada gördüm bügun de ilk defa kalp atışını dinledik şuan 6+4 teyiz 😊
Akdjdldldj-123 annesinin_beybisi hangi şehirdesiniz ve hangi hastaneye gidiyorsunuz sizinle aynı gidiyor hamileliğimiz 👍 ama bugün bana bebek aşağı bi yerde yerleşmiş ve minik bir kanama açılmış kesenin yanında düşük riskin var biraz dedi😒😒😒
annesinin_beybisi Akdjdldldj-123 balıkesirde yaşıyorum bandirma devlet hastanesine gidicem ilk muayeneyi bekleyemedim icin ozele gittim . Allah allah ama daha kesemiz yeni yeni oluşuyor hemen kanamayi falan bebegin asagi yerlestigini nasıl görebiliyor bana sadece kese olusmus dedi pek bilgi vermedi progestan verdi mi ağır is yapma hatta bir süre pek is yapma zorunlu olmadikca yat
Cano26 Boniboncuk çok şükür öyle şeyler yok çok fazla bel ağrım vardı oda progestanla geçti halsizlik göğüslerde hassasiyet okadar inşallah böylede devam ederiz 🙈
Akdjdldldj-123 annesinin_beybisi bende devlet hastanesine gittim ve doktorun söyledikleri kafamı karıştırdı biraz. Hem düşük tehliken var dedi hemde yürü kan pıhtılaşma yapmasın dedi ama ilaçta vermedi çok erken diye yinede bir risk varsa ilaç vermeli bence. O yüzden pazartesi özele randevu aldım umarım güzel şeyler duyarım üzüldüm ister istemez😒
annesinin_beybisi Akdjdldldj-123 özeller de inanki farksiz değil ben özele gittim de ne oldu 2 düşüğüm olmasina ragmen hiçbir sey vermedi sagliksiz gebelik zaten ne yapsan da duser birsey kullanmana gerek yok dedi yolladi ben de tecrubelerime dayanarak kan sulandirsin diye coraspin ve düşük önleyici progestan fitil kullaniyorum 2. randevuma gidene kadar kullanicam daha önce instragramdan bir doktora yazmistim o onermisti bunlari
Yaseminerki Askiletotomsu Benimde 4+2 henüz doktora gitmedim 14 Ocak randevum gittiğimde inşallah keseyi görebilirim
mybaby1923 annesinin_beybisi zaten başta dış gebelık şüphesi oldu 37 çıkmıştı değer ama sonra 69 sonra 72 oldu daha baktırmadım aldım randevu p tesı ye bakalım
annesinin_beybisi mybaby1923 o zaman dış gebelik sanırm çünkü çok yavaş artıyor inslalah bir sıkıntı yoktur
Gozzy Kızlar ben şeyi merak ediyorum bu haftalarda fiziksel aktiviteniz ne durumda? Yani hareketli olmak istiyorum ama bazen korkuyorum bi şey olur diye. Doktor 40 dk yürüyebilirsin dedi gerçi ama tedirginim