Maaaile Selam arkadaslarrr. Kahve bağımlısı kimler var? Gebelikte her gün içtiniz mi? Doğumdan sonra bebekte aksi bir durum yaşadınız mi?
minik4550 Maaaile hamilelikten önce kahve bagimlisiydim ama bi tiksinme geldi haftada bir ya içiyorum yada hiç içmiyorum 😅
Sedarda Maaaile Hergun 1 fincan bazen 2 fincan turk kahvesi iciyorum ki çoğunlukla 2 fincan🤭şimdilik bi sıkıntı yaşamadım 23 haftaligim.Ilk gebeligimde de içmiştim
Maaaile Deletedmom623737 Ilk gebeligimde hic icmedim ama bu gebeligimde ha bre kahve ve nescafe içmek istiyorum :)
Konska Haftada 4 kez kadar içiyorum normalde aşırı düşkünüm ama anca bu kadar kısıtlayabiliyorum kendimi 🤦 çay içtiğim günler kahve içmemeye calisiyorum bir de
Maaaile Mavilio2 Dr Kagan Kocatepe kahveyi gunde iki kez içebilirsiniz diyor ama nescafeyi bilmiyorum.
minik4550 Maaaile benim henuz istemedi ama dediğiniz gibi isteyebilir 😁😁 belki geçici geçici tiksinmektir bu
mtl3005 Maaaile Hergün içerdim mutlaka bazen günde 2 tane içerdim ama şimdi tiksindim heralde biraz hiç içmiyorum 4 ayda içtiğim 2 kere falandır 😄
hamisanne_63 Maaaile hiç içmem Türk kahvesi midem bulanıyor içince 🙄 bazen bir yere gidince mecburiyetten yarısına kadar zar zor içiyorum. Ama menengiç kahvesine bayılırım 🤪