Ozgamzeoz Sağlık beslenmeye gayret etmeye çalışıyorum ama ekstra ne yiyebilirim bilmiyorum, spor yürüyüş tarzı şeyler yapmıyorum o konuda üşengecim. Folik asitim var ama bazen içmeyi unutuyorum . Şuan kan ilacı kullanıyorum. Siz ne önerirsiniz.
Azrosum Ozgamzeoz Stres yapmamani öneririm canım niye olmadi acaba diye stres yaptikca hic olmuyor çünkü rahat olmak gerekiyor
Kahveli Ozgamzeoz Yürüyüş yapın alıştıkça bağımlısı olacaksiniz🥰 Ilk gebeligimde öğrenmeden önce yürüyüş cok yapmıştım o ay sağlıklı beslenmistim ve ramazandi oruçluydum. Hic olmazsa günde 3 km yürüyün 😊
hale21 Ozgamzeoz benim ilk hamileliğim korunmayı bıraktığım ay olmuştu ve o ay kuru incir ve avakado tüketmiştim. Tabi sonrası kürtajla sonuçlandı ama bazen tükettiğimiz besinlerin de faydası oluyor.
Simge34 Ozgamzeoz yumurtlama gunlerinizde avokado tuketin havuc tuketin folik asitinizi duzenli icin ve iliskiden sonra kalcanizin altina yasdik koyup bi 15-20 dakika boyunca yatakdan kalkmayin uzanin 🙏🏽Bol bol su icin saglikli beslenin ve hergun coknazds olsa yuruyus yapmayi aksatmayin
Bebetonunannesii İnşallah rabbim gönlünüze göre verir ve güzel haberlerinizi burdan iletirsiniz bize 🥰🥰🥰