Ummi Ilk bebegimi bekliyorm Kizlar nedense bgun dha cok oldu dogumu düşündükçe korkuyrm bi heycan basıyor nabcam ne edcm suni sanci verirlerse o sanciya nasil dayanicam ya dogum aninda olrda doguramazsam bebegime bsey olursa ya sezeryan olursm o anda hissedrsm uyanamazsam hep bunlru dsunyorm stres yaptm smdiden ya zaten kcucuk bisey oldmu kalp carpntm oluyr hemen heycnlrniyrm agliyorm ne olck blmiyorm 🤣😓😓
eylemmmx21 Ummi bnmde son 89 gun bnde hergun o zamana bebegime birsey olmasin diye hep dua ediyorum strese girdim dogumdan korkmuyorum cok skur cnku ablamin ve en yakin arkadasimin dogum esnaninda yanlarindaydim canli canli gördum rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip eder insallah🌺
Aleynaozkayaa Ummi benim 27 günüm kaldı ben napiym kendimi nerelere atıym😂😂 bende heyecandan başka bişey yok korkum bitek çocugumun saglıgı benim acı çekmem zerre aklıma gelmiyo o saglıklı dogsun da
Semraali Ummi benimde 102 günüm kaldı ve Doğum hikayesi falan okumuyorum ilk hamile kaldığımda nasıl doğuracam die korkmaya başlamıştım 😁şimdi de korkuyorum ama korkumu yenmeye çalışıyorum mecbur çıkacak korksamda korkmasamda diyorum içimde kalacak değil diyorum ve en çokta Doğumdan sonrasını hayal etmeye çalışıyorum 🤰🏻😁😁doğsa sevsem koklasam büyütsem die o zaman kendimi iyi hissediyorum😁😁
Ummi Mutlulugum 😓 bi atlatsam die dsunyrom dua ediyrm hersey goz acip kapamayla gecsin diee tecrubesz olunca bide insan korkuyr kontrole gttgimde bile kalbm yerindn cikacakmiscasina çarpıyor
Gulsunoyku Benim 2.doğum olucak 75 günüm kaldı ama bugün sabahtan beri korkuyorum en çokta 3 yaşındaki kızımı annesiz bırakmaktan ilk doğum daha iyiydi 2.cocuk çok zormuş
Imraninannesi Ummi canım 39+3 haftamdayim yani son 3 günüm kaldi artık gelsin de nasıl ağrı sanci cekceksem çekeyim diyorum o derece
Suractn Valla bende öyle bazen sabah kalkıp ben doğuramıcam ya cok korkuyorum diyorum kendi kendime benimde ilk bebeğim ve 75 günüm kaldı ama gün geçtikçe korku dahada artıyo nasıl olucak hayırlısıyla kucağımıza alalım inş 😔😍❤️👶🤗
TBBeYzaBT Ummi içim karardı ayy ne kadar kötü olumsz şey varsa onları düşünüyorsun, bide iyi tarafndan bakmaya çalış, sen ne kadar pozitif olursan emin ol herşey o kadar güzel ilerleyecektir,