gozdebbc 31 Aralık kürtaj oldum boş gebelik sebebiyle. O günden beri karnım aşırı gergin ,şiş dokununca acıyor ve kabızım hala ağrım var bu normal mi ? Böyle bişi başına gelen varsa sizler ne yaptınız bu sorunu çözmek için
Missewos gozdebbc bitanem parcami biraktilarki? Bi doktora gitsene kuzum baksinlar. Bende 16 haftalik kuzumu kaybettim cumartesi 1 ocak sabahi agri sizi hic bise kalmadi ama kanama var devam ediyor. Agri olmamasi lazim.
Nurcanben gozdebbc bende 30 Aralık’ta boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum bende de ağrı var fakat kanamadan dolayı diye düşünüyorum
Melek34578890 gozdebbc bende ağrı yoktu ama kabız olmustum aşırı derece doktor kan ilacını içme demişti ama ben kan ilacını içmeden kabız olmustum ve aşırı kabızlıktan dolayı sancım oluyordu artık dayanamadım doktordan izin alıp eczaneden lağma alıp yaptım öyle rahatladım o kadar gün bosuna ağrı çektim bilseydim hemen yapardım korkmustum ama lağma o kadar basitmiş ki eger sizinde kabızlık varsa doktorla görüşüp lağma alın
gozdebbc Missewos geçmiş olsun 16 haftalık baya büyükmüş sizinde 😔 benim kanamam yok ama kabızım o da baskı yapıyor
Minik1Civciv Missewos başın sağolsun canım bende 17 haftalıkken kaybettim yavrumu sizin ne sorun vardı benim ilaçla düşük verdiler kistik higroma ve hidrops teşhisi kondu sağlıksız gebelik
gozdebbc Melek34578890 evet ne kanama ne başka bi ağrı kabızlıktan yani böyle kramp giriyor karnım çok şiş sürekli su Yeşilçay da içiom ödem olmasın diye
Nurcanben gozdebbc bende ilk kürtaj olduğum gün oldu sonra geçti 2 gün sonra tekrar başladı halada devam ediyor yarın kontrole gidicem
Missewos Minik1Civciv hayirlisi olsun kuzum benim seninde basin sagolsun. Hic bir sorunum yoktu. Aşı sonrasi bogmaca hastaligi gecirdim bebek ikizdi biri dustu dusen saglikli bebegide benide zehirledi. Zincirleme geldi hersry bende oksuruk+ kanama+ ates+ enfeksiyon hepsi sira sira geldi kaldiramadim
gozdebbc Minik1Civciv kese oluşmuş fakat embriyo oluşmamış boş gebelik dendi. Genetik test yaptırdık sonuçlarını bekliyoruz sebebını bilmiyorum. Sızede geçmiş olsun sız sebebını nasıl öğrendınız
Minik1Civciv Missewos çok üzüldüm inşallah ikinci gebelikte sağlıkla kucaklarımıza alırız evlatlarımızı
Minik1Civciv gozdebbc cinsiyeti öğrenirken kistik higroma teşhisi kondu başından sırtından karnına kadar ödem vardı. Ense kalınlığı da vardı sıvı alındı. Kromozom bozukluğu down sendromu ve diğer sendromlar çıkmadı çok şükür. Normal çıktı. Microarray önerdiler. Onu henüz yapmadım. Bebeğimi doğurduktan sonra patolojiye gönderdiler onun sonucunu bekliyorum. İnşallah onda çıkarda başka test yaptırmak zorunda kalmam çünkü doktorum bana eğer bebekte çıkarsa ikinci gebelikte tekrar etmez dedi
Minik1Civciv gozdebbc normal çıkınca sonuçlar çok sevindim geriler düzelir dedim gittiğimde hayatımın en kötü gününü yaşadım ödem tüm vücudu sarmıştı ciğerlerine aynı şekilde sıvı toplamıştı boynunun sağ sol tarafında kistler oluşmuştu kalbi sağa kaymıştı çapa da heyete çıktım doktorlar hepsi olumsuz konuştu yaşamaz dedi benimde etkileyeceğini söyledi aldırman gerek dedi mecbur kaldım ilaç verip düşük yaptım sonrasında da içeriyi temizlemek için kürtaj yapıldı Allah kimseye göstermesin çok korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan
gozdebbc Çok üzüldüm ama en azından başından bir sıkıntı olduğunu anlamış doktorlar . Benim ilki kalbi durdu bu 2.ciydi çok zor gerçekten seni çok iyi anlıyorum ama sana tavsiyem 2. De aynı şeyleri yaşamaman için hamile kalmadan gerekli tahlillerini yaptır. İnşallah Allah bizede sağlıklı bir bebek nasip eder ve bugünleri unuturuz canım