deletedmom6295 EbruBeyazt gynoferro sanol dışında birşey önermedi doktorum geçen hafta vitamin değerlerime baktırdım normal çıktı hepsi.
EbruBeyazt deletedmom6295 evet kafasına göre vermwdi benimkide şşte bwnde ilk gwbwliktendecavit ve demir kullanmıştım decavit de bi sürw sonra bıraktırdı Zatem şimdi iki hamilelik bir emzirme dönemi eksiksi vitaminlerim 😏
Maviss35 EbruBeyazt her gün sabah demir eksikliğini zaten aç karnına içiyorum diğerleri de tok karnına bi gün nbl bi gün i mom içiyorum canım.
EbruBeyazt Maviss35 Maviss35 çok teşekkür edeim bende sırasını çözmem lazım malum 5 tane aynı anda alınmaz bence benimde 😂
melikeaynrr İlk üç ay folik asit,balık ilacı,decavit,kan ilacı üç ay dan sonra decavit ve kan ilacına devam şuan 33 haftadayım hala devam 😅
SinemOrkun Gynoferon, magnorm, imom kullanıyorum şu an. Decavit yazdı doktorum onu kullandım 2 ay imoma geçtim 3-5 gün önce.
tuanis35 Muhammedamine ben şuan regenesis, magnezyum magnorm ve demir hapı olarak gyno Ferro sanol kullanıyorum canım