Fidan97 O kadar çok istiyordum ki bütün belirtiler vardı ama olmadı kürtajdan sonra 7 ay oldu denedim bütün yöntemleri fakat nasip değilmiş . inşallah burada anne olmak isteyenlere rabbim bu ay nasip eder 🤲🏻 Sanırım artık akışına bırakmakta fayda var gibi 😔
Burcu_akbb Fidan97 Rabbim gönlünüze göre versin kafaya takmamak şart Zaten zamanı belli ama bizler sınavdayız sabırla bekleyin ben Evlendim 7. Ayda Tutu ilk kızım 2.! Kızım 1 senede 3. 3 ayda yani bi sorun yok ama zamanın gelince veriyor Rabbim 🤲🏻🤲🏻 En kısa zamanda hayırlı haber alırız inşallah
selmabttl3 Fidan97 akşına bırakıp düşünmeyip stresi bıraktığın ay hamile kalırsn başka şeylerle ilgilen önceliğinden çıkar gör bak yakında yazarsın hamileyim diye
mom130 Fidan97 ben de sanırım regly olucam üç günlük lekelenmelerim var. Hiç üzülmedim gerçekten Allah ne zaman isterse o zaman nasip edecek biz kendimizi yordukca zararı var bize. Sadece dua edicez yeter.
Meryemce92 Fidan97 Anladım canım hakkında hayırlısı olur umarım stres yapma gebelik olayını unutmaya çalış kafanda alıp verme.