elifinannesiii Arkadaşlar son 2 gündürlü hem öksürük hem hapşırma burun akıntısı ve boğaz şişliği hepsi var bebeğime zarar verir mi?🥺 bu durumu yaşayanlar sizler neler yaptınız
TubaDMR4 elifinannesiii bende de olmuştu hemde kanamam varken çok korkuyordum ama hiç bişey olmadı inan ki her öksürmemde hapşırmamda kasıklarıma ağrı saplanırdı
Busraeroglu elifinannesiii bende aynı durumdayım hemde 10 günü geçti. Test vs verdim negatif. Bende çok korkuyorum birşey olmaz diyorlar. Allah yardımcımız olsun bir an önce atlatalim insallah
selmabttl3 elifinannesiii ballı zencefil ye ıhlamur iç güzel bide terle sırtına göğsuna vikis sür peçeteyle sar iyice bi terle sonrada sıcacık bi duş al bol bol dinlen inşallah geçer ama her gün ballı zencefil ye kaşık kaşık
Busraeroglu TubaDMR4 bende aynı durumdayım şuan, günlerdir iyilesemiyorum neyi denediysem yok. Siz ne kullandınız nasıl atlattiniz
elifinannesiii TubaDMR4 ay çok şükür hiç bişey olmamış bende şuan aynı durumdayım kasıklarım her öksürdüğüm de fena ağrıyor
TubaDMR4 Busraeroglu hiç bişey kullanamadım canım o dönemler kanamamda vardı riskli gebelikti sadece buhar cihazı bağladım doktorun izin verdiği ilaçlardan koyabildim içine onun dışında doğal yoldan sirkeyle gargara yaptım pekmez yedim bol bol
elifinannesiii Busraeroglu amin amin inşallah ilaç kullanamadığımız için pekmez in içine zeytinyağı ve karabiber koyup ısıtıp içiyorum biraz öksürüğü yumuşattı ama insan hemen geçsin istiyor😕
Lavinia_35 Kızlar bendede aynısı oldu süte ayva katıp kaynatın Kaseye alınca bal katıp İçin boğazı harika rahatlatıyor Nane limon kaynatırkende ayva katın içine Uyumadan önce ayaklarınızı sirkeli sıcak suda bekletin
Busraeroglu Lavinia_35 Ayvayi kesip sütün içine atıp kaynaticam, sonrada sütü barsaga alıp içine bal atıyorum dimi? Denicem şimdi inşallah işe yarar
Lavinia_35 Busraeroglu sütün içine ayvayı doğrayıp beraber kaynatın , bu nane limon kaybatırkende aynı şekilde ekleyip beraber kaynatıyırsunuz kaynadıktan sonra bardağa aldığınızda bal katın baya yumuşatıyor öksürüğü azaltır