Elifinannesi_ N1i2s3a4- Kahverengi gibi başladı şuan kanlı akıntı olarak geliyor vanım peçete koydum bariz geliyor. Regl sancısı gibi ağrılarım başladı… Evde dolanıyorum biraz evi toparlıyorum kasıklarım ağrıyor bebek hareketleri de normal… Gideceğiz birazdan inşallah 🙏🏻
yasemiinorhn Elifinannesi_ benim dün geldi pembe sümüksü geldi hemşire de öyle gelir demişti zaten bilmiyorum kişiden kişiye değişebilir
Elifinannesi_ yasemiinorhn Bende bilemiyorum regl sancılarım da başladı gibi eşim uyuyor bende şöyle bi hareket olsun diye ortalığı toparlıyorum bi duşa girip hastaneye gidecegim
selmabttl3 Elifinannesi_ sakin ol acele etme evini topla duşunu al rahatla öyle git hastaneye büyük ihtimalle hemen yatış verirler bebişine kavuşursun yakında
Mehtapca06 Valla hemen hastaneye git benim nişanım öyle birşey değildi hiç risk alma zaten seni zorla tutacak değiller baktın bebek iyi geri döner evde beklersin doğumu
Elifinannesi_ selmabttl3 inşallah ya saat 6dan beri ayaktayım evi topladım , çamaşır bile astım 🤭 duş aldım. Şimdi hastanedeyiz daha muayene de olamadım
Elifinannesi_ Melinapasa Evimi topladım bi duş aldım hastaneyediz canım bekliyoruz bakalım daha muayene olamadım
selmabttl3 Elifinannesi_ bizide habersiz koyma meraklı annişleriz biz😇😇güzel haberler al inşallah kavuş artık bebişine sağsağlim
Elifinannesi_ selmabttl3 canım devlete gittim doktor çok azarladı yaaa takipli değilim diye. sancım çıktı açılmam var acilde 4 saat bekle doğumhane dolu 4 saat sonra gel dedi tekrar bakılacak
selmabttl3 Elifinannesi_ maalesef devlette öyle yapıyorlar güzel açılman iyiymiş hadi inşallah kolay doğumların olsun