Lale1234 Erken doğum riski aralıklarka suyum bazen sızıntı şeklinde bazen de bir bardak kadar geliyor 33. Haftadayım kızlar yaşayan var mı sonucu Nasıl oluyor
aleladebirmom Lale1234 doktora gittin demi? Allah yardımcın olsun canım çok durmaz doğum yaparsın kısa sürede su yoksa tutmazlar içerde ama çok çoook erken değil haftan korkma❤️ Küvöze de girse toparlar Allahın izniyle
Yagmur34 Lale1234 cok gecmiş olsun hafta olarak cok ta kötü Bi hafta değil ama umarım saglıkla zamanında gelir 🙏
alparslanin_annesi Lale1234 canim şu gelmesi doğuma işaret zamanın da erken olduğu için doktora gitmeni tavsiye ederim merak etme toparlar cocukda sıkıntı olmaz Allahin izniyle ama sen biran önce doktoruna gitmelisin
selmabttl3 Lale1234 korkmayın Allahın izniyle inşallah sağlıcakla doğar bebiş biraz küvezde kalır sonra kavuşursun inşallah Allaha dua et bol bol dilin durmasın
Lale1234 aleladebirmom Yatışım yapıldı canım dün ciğer geliştirici verildi bekliyoruz suyum sızınca ödüm. Kopuyor sexeryan doğum bi de
Selin12- Lale1234 canım geçmiş olsun benim 30 haftalık ken 2 cm acıktığım vardı hastanede serum takıldı bol bol istiharat ettim çok şükür 34 +2 haftalık olduk inşallah sende atlatırsın canım
yerimseniben34 Rabbim korusun evlatlarımızı bol bol dua edin Allah a sığının inşaallah sağlıkla kucağına alırsın .
Havvaa77 30+5 im kızlar böyle vajinamdan sürekli bişeyler akacak gibi hissediyorum aksa rahatlicak gibiyim bazen tam geliyor gibi ama bişey yok aacaba bu sizim gibi erken su gelmenin belirtileri olabilir mi ?
esratpl Havvaa77 benimde böyle ya akıyor sanıyorum bakıyorum bir şey yok eczaneye geldim şimdi test alıcam suyum mu sızıyor diye bakıcam
aleladebirmom Havvaa77 hayır o idrar bende de oluyor su gelirse zaten hiçbir şeyi dinlemez tutamazsın bile akar gelir çünkü idrar yolundan gelmiyor rahmin kendisinden geliyor su.
esratpl Havvaa77 akıntım hep var işte bir de garip bir his var hani adet olurken anlarız ya aktığını aynı öyle gibi ama bakıyorum bi şey yok adet ağrısı gibi ağrılarım da oluyor 😮💨 testi eczanelerde bulamadım medikallere de sordum yokmuş gerekli olunca hastaneden veriyorlar dediler
BusrAras- Lale1234 ben 35 haftadayken dogum yaptım suyum sızıyordu ama bi sorun yasamadım cok şükür bebegimin kilosuda iyiydi küvöze girmedi.
Duygupamuk Benm o şekilde 6 ci aydan itibaren gelmeye başladı. 8 aylık doğum yaptm. Bebegin suyu azaldığı için doktor o riske girmedi
Cansumuratt Selin12- serklaj dedikleri şeyi o haftalarda yapmıyorlar dimi bende çok fazla karnımda sertleşme var toplanıyo hep bi tarafa 29+3 üm eğer açıklık varsa istrahat mı veriyolar
Havvaa77 aleladebirmom evet doğru çünkü gecelerii en az 10 kere tuvalete kalktıgımı biliyorum sıkıştırıyor ama akıntım çok ona anlam veremiyorum