Kızlar bebişlerim izin üşüdüğünü nasıl anlıyorsunuz bşzşm ev biraz soğuk bir ev tek bir odamız sıcaklıyor kombili babanem gelip gidip sıcak diyor menopozdan dolayı yanıyor bebeğim hapşuruyor üşüdü diyorum bebek hapşurur normal diyor altını değiştirirken aynı kapıları zor kapattırıyorum😑
Bebeğimin üşüdüğünü nasıl anlarım
Elifinannesi11 hapşırmasının sebebi burunda ki kıllar oluşuyor o yüzden hapşırırlar üşüdüğünü ise enseden anlayabilirsiniz kafasına beresini sürekli takın hasta olmaz merak etmeyin
Elifinannesi11
En kolay burnu üşür zaten küçük olunca yüzünden başka heryer kapalıdır burnunun ucuna dokun eğer soğuksa üşür.. Dikkat et üşürse de gazlanır sürekli kuzucum
Elifinannesi11 uzmanlar ensesine bakın diyorlar. Ensesi soğuk ise üşüyordur. Ben hep ona bakarım. Birde kendim üşüyorsam oda üşüyordur
Elifinannesi11 hapşırması normal üşüdüğünü ensesinden anlarsın soguksa üşüyor demektir
Elifinannesi11 göğsüne yada ensesine elinizi koyun serinse üşüyordur. Bebeklerin elleri ayakları soğuk olur sizi yanıltır 🙏🏻
Elifinannesi11 şimdilerde lohusalıkta burnu eli ayakları soğuksa anlarsın senin lohusalığın bittiğinde sen üşüyorsan oda üşüyordur yada sıcaktır başkalarına bakma ben ilk çocuğumda çok terletecek şekilde örterlerdi üşüyor diye çok hasta ettim ikincisinde kendime göre ayarladım
Elifinannesi11 burnuna ve sırtına bakardım ben. Ama en doğalı ben üşürsen oda üşür. Eğer sen ev içinde hareketliysen üşümezsin ama bebeğin hareketi az olduğu için usuyebilir ona göre bi kıyaslama yap.
Ya da evde bir termometre bulundur ısıyı gösteren genelde-22-23-24 olursa pek usumez. 16.18.19.20 sende üşürsün