kubraonder Kızlar doğumum başladı galiba dua edin bana gece kalktım nişanım geldi sancılarım da var artmasını bekliyorum biraz daha duş alıp hazırlanıp gideceğim hayırlısı ile alayım bebeğimi kucağıma 39+6 olduk bugün son gün gelmeye karar verdi 😂😂
Nurhan88 kubraonder hayırlısı olsun canım Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin bir avazda inşallah 🙏🏻
Meleekk kubraonder Allahım biz de doğuralım artık. Amin 😃 Allah yardımcınız olsun canım. Sağlıkla kavuşun inşallah 🙏🥰
kubraonder Sblbsr Nurhan88 Ayferu Meleekk Elfgrcn sağolun kızlar darısı bekleyen herkese inşallah rabbim hepimize kolay bir doğum nasip etsin 🙏 🥰
Tugbaysma kubraonder ya darısı bana afedersin nişan için çamaşırını geldi yoksa tuvalete yada peceteyemi
kubraonder Tugbaysma çamaşırıma geldi bir sancıyla uyandım adet sancısı gibi ağrıya kalkınca ayağa akıntım oldu sandım baktım ki nişanmış canım
kubraonder Tugbaysma inşallah kuzum korunmasız cinsel ilişki diyorlar ya bugün ilk defa onu denedim ondan oldu diyorum kendi kendime 😂
kubraonder Meleekk yok canım bekliyorum evde biraz daha bekleyim diyorum yavaştan sancılarda artıyor duşa girip çöküyorum pilates topuyla bişeyler yapıyorum
rabiamustafa kubraonder Allah yardımcın olsun canım darısıda bize olsun inşallah 🙏aynen dayanabilidğin kadar evde çek çünkü gttiğin gbi çatala alıp gelen el atıyo giden el atıyo evde dayan dayanabilidğin kadar en son git sağ salim al kollarına evladını inşallah bizlerede dua et😊