ilkgebelikk Zehrasariky234 Umudunu kaybetme sakın.Bir dahakine güzel haberi alırsın inşallah. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🏻
seker55 Zehrasariky234 ahhhhh şu an kendim için ağlıyordum bebeğim olmuyor diye şimdi senin için de ağlıyorum tanımasam da seni nasıl anlıyorum canımmm yaaaaaa rabbim bizim de yüzümüzü güldürsün işallah 🙏🙏🙏
Zehrasariky234 minigiminannesi03 Şükür vardır bi hikmet rabbim herseyin en hayırlısını bilir dua etmek tek çare
minigiminannesi03 Zehrasariky234 aynen öyle ama umutlanmak her seferinde oldu mu tuttu mu diyerek kendi kendimi yiyorum
annesinin_beybisi Zehrasariky234 ah kızlar hepinizi cok iyi anliyorum bunlari yasamayan bilemez ben 4.5 sene bunun acısıyla yaşadım allah kimseui böyle birseyle imtihan etmesin seker55
temmuzannesi01 Zehrasariky234 umutsuz olmayın Rabbim en kısa zamanda tüm isteyen bekleyenlere nasip etsin kalbi bu hasretle yanıp tutuşan tüm kadınlara duamdir inşAllah tez vakkite minikleriniz sizinle olur 3 sene olmadı benimde zor daha uzun süre olmayanlarda var biliyorum daha zor ama anlıyorum bu duyguyu Rabbim tüm isteyenlere bu güzel duyguyu tatirsin 🤲🏻🤲🏻
temmuzannesi01 Tıbbi yöntem olarak olmayanlar varsa rahim filmi çektirin ben filimden sonra hamile kaldım 1 ay arayla tüpler açık olmasına rağmen şans yüksek diyorlar benim öyle oldu