Mrv58 Sssssyyyy aynen ben bide sürekli takıntı yaparım daha kötü olur yarın gitme imkanımız oluyr yarın sabah gideceğiz inşallah bugün kendimi tutamadım oturdum ağladım canım çok skldi 😔
Mrv58 Sssssyyyy gittim canım tahlil feln yaptirdi kendi suphelenmisti ben aramıştım doktoru haberi vardı Allah’a şükür protein kaçağı vb şey yok dedi idrar yolu enfeksiyonum yükselmiş yeniden onada ilaç verdi
annesinin_beybisi Mrv58 bende de sık sık idrar yolu enfeksiyonu oluyor ilac kullaniyorum bir turlu geçmiyor
Mrv58 annesinin_beybisi benim bı ara yüksekti hem öyle hem vajinal enfeksiyondu geçmişti iki aydır geri usuttm mu naptim bilmiyrm çıktı yine
annesinin_beybisi Mrv58 evet sürekli ayakta corap terlikle gezmek gerekiyor. ben de sıcakladikca ustumdekileri cikariyorum herhalde ondan ben de üşüttüm .
Mrv58 annesinin_beybisi aynen ben o duzeldigim zamn havlu çorap patik bide terlik giyiyrdum şimdi de tekrardan öyle yapmayı düşünüyorum
Mrv58 Sssssyyyy amin inşallah çok saol hepimzinkine. Bugün ilaci kullncam mide bulantım böbrekleriyle doğru agrilarim var inşallah gecer