g4mze Aşkolar cevaplarınızı ve tecrübelerinizi bekliyorum. Bir doktorum yap diyor , öbürü ikili test normalse gerek yok diyor napsak bilemedik
Aag06 g4mze normalse gerwk yok zaten Allah korusun down sendromu riski cikinca mudehale etcekmisin aldirma gibinfalan eger istemiyorsan gerek yok. Detayli ultrason yaptie ama kesin
g4mze Aag06 hayır ne olursa olsun asla öyle bir seçeneği düşünmüyorum bile. Aslında ilk testi de sadece merak ettiğim için yaptırdımAma dediğin gibi detaylıya kesin giricem. Bir hafta sonra falan. Doktorun biri diğer testlerinde yaptır dedi biraz kararsız kaldık bizde
Aag06 g4mze gerek yok canim o zaman ikili yaptiemissin iyi yapmissin Saglicakla dogar insallah aklinda suohe kalmasin detaylida cikar zaten hersey icin rahat eder saglikla gorun bebisi insallah 😍
hulya-13 g4mze sadece 4.lüyü yaptırdım en iyi sonuç veren o çünkü internetten araştırdım ve doktorumda iki gebeliğimdede sadece 4.lüyü önerdi. Şimdi ikinci gebeliğim yarın 4 lüyü yaptırıcam başka hiç birini yaptırmadım
g4mze Aag06 teşekkür ederim amin 😍 aynı şekilde sende sağlıcakla büyüt güzeller güzeli bebeğini mutlu günleriniz olsun hep mavişle 🐣🙏🏻