Nedense yazmak içimden geldi ben 25 haftalık hamileyim çok şükür Rabbime rabbim bütün anne olmak isteyenlerin kucağını doldursun bu duayı öylesi içten ediyorum ki size.
Ben 4 sene sonunda mucizeme kavuştum üstelik tedavisiz önce evliliğimin 3.yilina kadar hiç bir sorunum olmadığını söyledi doktorlar ama.bebek olmuyordu sonra rahim filmi çekindim ve iki tüp tıkalı çıktı laparoskopik işlemle tüp actirma ameliyatı oldum ve açıldı sonra 2 ay sonra doktora gttim bu seferde pkolu çıktım 1 ay klomen tedavisi ve aşılama oldum tutmadı sonraki ay kan verdiğim şeker hastalığı var dendi ara vermemi istediler tedaviye şekerimin dengelemnsini istediler ben çok yorulmuştum belki bazilariniza boş gelicek ama bı hocaya bile gttim oda bana doktorsuz bebeğimin olmucagini söyledi çok üzüldüm ve ben o ay hamile kaldım kendiliğinden üstelik hocaya gttigimde bile bebegim varmış bilmemisim adetim geçtikçe geçti ama asla dedim olmaz dedim test yapmadım rüyama girdi çift çizgi oan gttim test aldım ve hamileydim çok şükür büyüdük bile benimm olduysa herkesin olur kimse umudunu yitirmesin dua duaa duaa rabbim gerçekten zamanıni veriyormuş ben anladım sizde anlayın ve ne olur kafanızdan atmayi deneyin Allha sığınin 🤲🤰❤️