• Gebelik
  • Gebelikte uyku sorunu yaşayan var mı ?

Merhaba , 29.+4 deyim çok geç yatıyorum ve asla deliksiz uyuyamıyorum ve parça parça uyuyup 11/12 de bazen 13.00 de kalkıyorum . Gün içinde de tabii yorgun oluyorum hopp geve yine aynı 00 de yatağa giriyorum ¾ ‘e kadar uykum yok dalamıyorum asla sizlerde durumlar nasıl

D-92 beni anlamışsınız bir de sürekli yatmaktan gelen baş ağrısı

D-92 19 hafta uyuyamıyorum uykum gelmiyor yorulsamda erken kalksam da yok

D-92 normalde 10 saat uyuyan ben şimdi 6 saat ancak uyuyamıyorum gece sabahta erken kalkıyorum

D-92 Saat 02:28 hala uyku yok dönemiyorum aksam olunca bir hüzün çöküyor sabah olur mu diye her gece böyleyim 🙂🙂🙂

22 haftalık olacağım ilk 8 hafta sürekli uyudum sonrasında tık yok sabaha karşı uyuyorum neden böyle oldum anlamıyorum

Elfs benimde 19. Haftalarda başlamıştı tam gaz devam ediyor git gide de zorlaşıyor bide kramplar başladı 24. Haftadayim ama zaman durmuş gibi

Saat 02:36 hala uykuya dalmak içinn ugraşıyorum eşim yanımda uyuyor nasıl kıskanıyorum bir bilseniz 😔

D-92 17. Hafta aynı şekilde bende uyuyamıyorum. Hele deliksiz asla uyuyamıyorum en fazla 3-4 saat . Geceleri özellikle yatamıyorum hiç

Yalnız değil mişim demek ki. Uykuyu çok severim aşırı uyuyan ben günde 3 saat uyku yok sabaha kadar yatamıyorum saat 9 gibi vücudum pes ederse 1 e kadar anca uyuyorum. Allah yardımcımız olsun.

1. Haftadayım. Nerdeyse 25. Haftadan beri böyleyim. Sabaha karşı uyuyorum 7 8 gibi. Öğlen uyanıyorum 😔

D-92 bende ayni sizin gibiyim yatınca deliksiz uyuyamiyorum tuvalete cok kalkiyorum ogleden once de uyanamiyorum gun icinde de uykumu alamadigim icin uyukluyorum 34 haftaligim