Masal_ksgn1 Deletedmom_7 merhaba bende de olmustu geçen yıl trivag diye bir fitil kullandım hemen fayda etti ama doktora sormadan kullanma.Bir de eskiden köylerde çocuk sahibi olmak için ve enfeksiyonlara faydası olsun diye ısırganı kaynatıp buharında dururlarmış çok faydası olurmuş şikayetin çoksa denemekten zarar gelmez 😊
Deletedmom_7 Masal_ksgn1 annem koyde yaşıyor en iyisi ısırgan isteyeyim ben çok mantıklı teşekkür ederim. 🙏
Melisabb Deletedmom_7 antibiyotiğe baktım şimdi uroday adı,benim enfeksiyonumda çok fazlaydı,iyi geldi bu 3 u bana,tek kullanımda azaldı,bol su iç bu arada ayrıca iç camasirlarin kesinlikle pamuklu olsun kesinlikle naylon karışık giyme asla.
Ftstkmk Deletedmom_7 yaşadım çok zor bir durum mutlaka tavsiye ediyorum Hülya Kayhan niaouli yağı var ondan alın her gün iç Çamaşırınıza bir damla damlatın hem mantarı hem enfeksiyonu önlüyor. Ben çok yararını gördüm daha önce fitil kullandım kremler spreyler kullandım sirkeyle sildim felan bu kesin çözüm.
Busra2013 Deletedmom_7 cnm kalk ketlda su ısıt somra ılık olmasını bekle sırkeyle yıkan cıkınca krem varsa sur ıc camasırı gıyme gecelık gıy yataga gec
Deletedmom_7 Busra2013 valla hep böyle yapıyorum acı çeke çeke uyuyorum sabah kalkıyorum yine aynı vajinal yanma bende sadece gece değil gün içerisinde de devam ediyor 😭
Ege25 Deletedmom_7 bende öleydim gynomax xl 3lü fitil verdi doktor o iyi geldi 29haftalık hamileydim ama şimdi antibiyotik e başladım yine başladı gibi yine ondan alcam
Ftstkmk Deletedmom_7 tabi bende 28 haftalık gebeyim hiçbir sorunnnyok. Benim blog da görebilirsiniz sizin gibi durumu yazmıştım dediklerini kullandım herkesin ama bana mısın demedi. İnternet sitesine girin hülya Kayhan hangi şehirde iseniz sin bakın var mı yok mu diye? Gerçekten çok iyi bir şey. Genital bölgeye iç kısma böyle bi ferahlık koku veriyor sanırım o da rahatlatıyor ve koruyor
Bukiiiiiiii @Deletedmom_7 ayni sorun bendede var 2 gundur kullanıyorum vajinada yanma yaptı tek değilmişim demekki cok korktum bende kac haftaliksin canim bugun son gunumde ama kullanmicam fitili psikolojmi maf etti ya yanma
Deletedmom_7 Bukiiiiiiii ben gebe değilim. Gebelik düşünüyorum. Daha önce bir gebelik geçirdiğim için olmuş bu vajinal yanma evet hamilelik bunu tetikliyor. Fitil mahvetti bugün doktora gittim değiştirdi antibiyotik fitil ve antibiyotik hap verdi onun yerine
Ysmn_shn Canım lütfen ısırgan otunun buharına oturma sen hamilesin düşüge filan sebep olabilir belliki enfeksiyon oranınız çok fazla vajinal yanma derken idrarinizi yaparken son damlasinda yanma oluyo degilmi
Deletedmom_7 Ysmn_shn gebe değilim bugün yeniden doktora gittim bu yanma yüzünden tedbir amaçlı test de yaptırdı malesef negatif yani Allah ne verdiyse onun buharina oturayım su olur süt olur ısırgan maydanoz… Çünkü ben bu illeti atlatamadıgim müddetçe bende gebelik olmasi mümkün değil malesef gebe kalmamı da etkiliyor bu 🥺
Ftstkmk Deletedmom_7 Hülya Kayhan sitesine girip bulunduğunuz şehiri seçerek hangi eczanelerde var görebilirsiniz
Bukiiiiiiii Deletedmom_7 kuzum enfeksiyon olup gebe kalan cok arkadaşım var hatta sistit idrar yolu enfeksiyonu olan bile doktormu dedi bunu enfeksiuindan dolayi diye merak etme gecer b3n gebeyim bak bende hep mantar ve enfeksiyon oluyordu rahat ol insallah rabbim gonlune gore verir ama enfeksiyonfan kaynakli ilk defa duyuyorum