Minikbiranne_ Merhaba güzel anneler anne adayları 🥰 Kızım 5 ay 10 günlük oldu Minik minik tadimlara başlamak istiyorum yoğurt ile başlasam olur mu ? Tecrübeli anneler bilgi verebilirse sevinirim şimdiden teşekkürler 🥰
Aag06 Minikbiranne_ olabilir 3 gun birer cay kasigi ile dene bakakim alerji yapacakmi sonra 2 cay kasigi yaparsin bi 3 gun daha Tabi sebzeleride ayni sekilde hasla pure yap 1 cay kasigi tadim olarak basla
Keremim02 Minikbiranne_ yoğurt Lanbneyle tadım olarak başlamıştım sadece ağzına çay kaşığı kadar tattırıyordum yerde biraz daha veriyordum öyle öyle her gün biraz biraz , sonra sebzeleri teker teker denemeye geçtik. Şuan da çok şükür 8 aylık oldu Hafif katı gıda veriyorum 🤩
Minikbiranne_ Aag06 Peki hazır yoğurt versem canım olur mu kendim yapmak istedim ama doğal inek sütü satan bı yer bulamadım
Aag06 Minikbiranne_ ben hazir veriyorum valla yapamadim kendim malesef bende ayni sekilde bi sorun yasamadik
Minikbiranne_ Aag06 Teşekkürler canım. Peki alerji olduğunu nasıl anlarım vücudu kızarıyor demişlerdi öyle mi
Aag06 Minikbiranne_ evet genelde agzi kenari kizariyor benimkindede var bisey yedirdigimde agzinin kenari aninda kizamrya basliyor ama ne oldugunu bulamadim.hala cunku artik karisik purelere gectik icindeki hangisi ne oldugunu bulamadim 😂🤦🏻♀️ belli ediyor aninda 10dk icinde anlarsin Doktorda dedi anne en iyi sekilde anlar anlamam diye dusunme enniyi seyi annesi anlar dedi cidden anlarsin yani
Minikbiranne_ Aag06 aaa öyle mi😂 hadi inşallah canım alerjisiz stretsiz bir şekilde atlarım bende🥰 Teşekkür ederim 🙋🌸
Aag06 Minikbiranne_ insallah insallah hicbiseye alerji cikmaz yemek secmez rahatca gecer bu surec binn sukur yemek secmeyen bebis cok guzel oluyor yaa ne versen yiyor 😂