Kızlar iyi geceler bebişle ilgili bir şey farkettim şu son günlerde.. 37+3 üm şuan. Ve son 2 haftadır izindeyim evdeyim. Uyku düzeni vs kalmadı herkesin yaşadığı zorlukları yaşıyorum. Uyuyamama, dönememe, kalkamama gibi.. Eşim sabahları 7de evden çıkıyor. Ve çıkmadan önce ben uyurken benimle vedalaşır öper kızımızla konuşur öyle gider , ben de ister istemez karşılık verir konuşurum o an kıpır kıpır taklalar atılıyor içimde😅 2 haftadır bu durum böyle hemen hemen. rahatsız olup salona geçip tv açıp sütümü kaynatıp böyle rahatlatmaya çalışıyordum ve uykusuzluktan bayılana kadar dinmesini bekliyordum. Saat 9 bucuk 10 gibi uyuya kalıp öğlen kalkardım sersem gibi… Eşim yine aynı saat sabah kalkınca ve o an çok uykusuz kaldığımdan paikolojik olarak etkiyle işaret diliyle şş diyerek konuşmamaya zorladım ses çıkarmadık ikimizde😬 Ve ve farkettim ki haraketlenme olmadı mışıl mışıl uyuyordu sanki. İlk gebeliğim olduğu için tabii garipsiyorum bu durumları ama demekki bizim seslerimize uyanıp rahatsız olabiliyor veya hareketlenebiliyormuş😂 bu sabah da denedim hiç konuşmadık ve işaret diliyle vedalaşıyoruz artık. Bugün de mışıl mışıl uyuduk çok şükür.. sabah yine aynı konuşmak yok😂en azından geceleri haraketli sabahları da uyuyalım istiyorum🙈 Eşinizin sesini veya kendi sesinizi algılayıp haraket ediyor mu sizinki? Veya sabahları siz konuşunca böyle uyanıyor mu sizle😂 minnak şimdiden yönetiyor bizi…🙈