gulnurkrms Zberna olurmu canım öyle şey adı üstünde devlet sigortan olduğu sürece herşey ücretsiz bu yüzden adam yerine koymuyorlar ya bizi babalarının hayrına bakıyorlar sanki bize
Zberna gulnurkrms bende ona şaşırdım bu zamana kadar özele gittim bundan sonra devlette gitmek durumundayım 70 lira ücret ödendiğini duydum şaşırdım hayır yani öyleyse özele devam ederim dediğin gibi sanki babalarının hayrına bakıyorlar gibi davranıyorlar
Zberna gulnurkrms var sigortanız bizim ama bana söyleyenin varmı onu bilmiyorum ilk kez gidicem bende bakalım ne olucak
gulnurkrms Zberna Ben 25haftaligim Ankara şehir hastanesine gdiiyorum hani hiç bı zman bı ücret olayı duymadım oncesindede normalde hiç duymadım ama bazı üniversite hastanelerinde bazı doktorlarin çok profesör olanların kendince ücret aldığını duymuştum
gamzecapanoglu Nazgul-2022 Benim gittiğim yerde 40 tlydi ama muhtemelen 70 falan olmuştur. Yarın gideceğim öğreneceğiz 😊🤦♀️
user124578 Zberna hayır tabiki ücretli değil doktora gittiğinde haftan geldiyse alıyorlar zaten direkt
gamzecapanoglu Poyrazin_annesi bildiğim kadarıyla doktor randevusu alıp onun göndermesi gerekiyor devlette