Durununannesi46 Beybisininannesi 28+4… benimkinin hareketleri azaldı 2 gündür 😞 çok sert hareketleri vardı hiç durmazdı bi sakinleşti yavrum 😞 covidi yeni atlattım onun etkisi oldu sanırım. Bugün kontrole gittim 1040 gr 35 cm dedi. Biraz gelişim yavaşlamış dedi canım çok sıkkın 🥺
Gamzeli_anne_ Bi 33-34 haftalara gir o günlerini ariycaksin 😂 gece yatma yatamiyosun mide Allah’a emanet zaten sürekli icerde hareket halinde nefesin kesiliyo toplaniyo tas gibi oluyor kaburgan batiyo anliycagin cok iyi donemdesin 😂 33+2 oldum ben oglum olucak
Beybisininannesi Gamzeli_anne_ ah mükemmel 😂 bende yeri kalmadığında daha az hareket eder diye ummuyordum.. mahvoldum şimdiden 🤦🏻♀️
puskulinthehouse Evet bir de inanılmaz bir sırt ağrısı başladı 28.haftayla beraber yerden yere vuruyooo🥺🥺😂
Gamzeli_anne_ puskulinthehouse valla benim bebegin kilosuda onde gidiyo ve karnim cok cikti ic karnim dar oldugu icin artik uzun yol yuruyemiyorum bel ağrısı hat safhada bide uykusuzluk eklendi Allah yardımcımız olsun 😂🥰
Beybisininannesi puskulinthehouse Evet o bende de var 🙈 yürürkende zorluk çekiyorum artık Belli bi dakkadan sonra bacaklarım iyice paytaklaşıyor 😅
Beybisininannesi Durununannesi46 ah sıkma canını o toparlar kendini hemencik Bol bol meyve kuruyemiş ye bari ❣️❣️