Kvser bu belirti değil bence. Ya zaten belirti diye bir şey yok artık çok erken öğreniyoruz hepimiz belirtiler başlamıyor o sırada. Zihin öyle bir şey ki sen bunu çok fazla düşününce öyle yapmaya başlıyor seni resmen oynatıyor. İlki düşük oldu benim onda adetim daha geçmemişti allahım bende bir koku hassasiyeti oldu rüyalar görüyorum falan dedim kesin hamileyim adet günümü bekledim 1 gün geçti hastaneye gittim test verdim negatif ama eminim ben hamileyim 4 veya 5 gün geçti bir daha baktım hamileymişim ama o düştü. Daha sonra bir kere daha böyle oldu dedim ben kesin hamileyim koku hassasiyeti vs var yine 1. De dediğim oldu ya bunda eminim falan derken hamile değilmişim ama resmen emindim yani hamile olduğum halimle aynıydı. Şimdi bu hamileliğimde koku vs hiç bir şey olmadı ağır kaldırılan bir işte çalıyorum baya ağır kaldırıyoruz kaldırınca kasıklarım baya ağrıyordu dedim psikolojik ama hamileymişim hiç belli olmuyor bu işler en iyisi testi beklemek her şeyin hayırlısı olsun… bir de 1.de dikkat et uzanma bir yere ağır kaldırma falan dediler dikkat ettim düştü, bunda deli gibi kasıklrım ağrıya ağrıya ağırlık kaldırdım,her yere uzandım, dağ taş tırmandım yürüdüm, ayağımın dibinde bir anda sürüngen o adını söylemeyeyim tıs tıs yapan hayvan var ya ondan belirdi ama dibi yani resmen ve çok korktum ona rağmen çok şükür hiç bir şey olmadı. Diyorlar ya tutunacaksa ne yaparsan yap bir şey olmaz diye aynen öyle oldu.