Ebru021 Kizlar yukardada belertiggim gibi 19 haftalık gebeyim ilk gebeliğim bebeğin hareketlerini halen hiç hissetmedim normal mi
Gulbaur Ebru021 tabiki normal bnm ikinci gebeliğim 20 haftaliğım bende daha hiç hissetmedim ilk gebeliğim 23 haftalarda artk hissetmeye baslmstm
Funday35 Ebru021 20 ye kadar hissetmemek normal canım ben ilk gebeligimde 21 de hissettim endişe etme ☺️ ikinci de 18 de hissettim üçüncü de 16 da hissettim 🌸
Sssna Ebru021 22-23 haftaya kadar normalmiş canım. Ben 19 da bir gariplik var diyordum. 20de tam anlamaya başlamıştım.22de eşimde hissetmeye başladı. İlk başta kasıklara doğru oluyordu seyirme gibi.
Akca01 Ill gebelik daha hissetmemeniz normal. 20-22 felan anca. Bunye meselasi kilo varsa o da gec hissetmenize sebep oluyor. Sola yatin konusun karniznizi sevin 🙏
Ebru021 Sssna Benimde midenin sağ tarafına birşeyler oluyor sertleşiyor gibi ama canım bebek bu haftalarda bu kadar yukarı çıkamaz diye düşündüm ilk gebelik olduğu için tecrubesizim
Pinos-161 Ben 18 haftada damar atıyor gibi hissettim ama net 20 21den sonra hissediliyor ilk gebeliklerde böyle oluyormus 23 hfta suan gün içersinde gene hiç hissetmiyorum ama geceleri tık tık vuruyor :)