Meryemcelikaliyeva Merhaba anneler ilk gebeliğinizde kaçıncı haftada bebek geldi? Ve nasıl hissettiniz ?
dnzcnrb Meryemcelikaliyeva 42. haftada gelmek bile istemedi hiç bir belirti olmadı plesanta yaşlandığı için doktor mecburen doğurttu 😀
uyanancirkiin Meryemcelikaliyeva 40+6da geldi. Suyum ve nişanım gelmedi evde gelen ağrıların düzenli olup olmadığına baktım dakika tutarak. 5 dakikaya indiğinde süre hastaneye gittim. 1 gibi hastanedeydim. Esas sancı 3 gibi başladı 7 buçuktada doğurdum 🙂
Meryemcelikaliyeva Dilan_Emine manşallah İlk gebeliğim olduğu için garip .Bazıları suyu geldiğini bile hiss etmiyor nasıl oluyor bilmiyorum
Dilan_Emine Meryemcelikaliyeva suyun geldigini hissetmemek mümkün deil canim. çunki bardaktan boşalircasina geldi benim. hemde 2 defa 1 saat felan aralikla
uyanancirkiin Meryemcelikaliyeva size tavsiyem sancılar geldiğinde çığlık atıp enerjinizi düşürmeyin derin nefes alıp verin yormamış olursunuz kendinizi. İnşallah çok kolay ve güzel bi doğum anınız olur ❤️❤️
Artteacher Ben de 40+3 yetim belirti yok doğumla ilgili inşallah hemen bu gece başlar da selametle rahat bir şekilde doğururum 😊🙏🏼 Ama kalça kemiğim çok ağrıyor özellikle sol normal diye düşünüyorum korkutmamaya çalışıyorum kendimi bakalım geçer inşallah.
Meryemcelikaliyeva Artteacher hayırlısı olsun inşallah bence doktorun numarası varsa bir danışın ona 🤔🤔🤔