Livaninannesi Oztrkpnrr devlet hastanesi diyorsan 12 cd de rahime Serap alkan var çok güzel ilgileniyor birde Hüseyin Erdinç karakaş bu iki Dr çok iyi
Minigin_annesi0 Özel hastane isterseniz a life önerebilirim ilk gebeliğimde gitmiştim düşük olduğu için devam edemedim. Şuan şehir hastanesine gidiyorum, Necati hançerlioğulları’ndan başka güzel bi doktor çıkmadı karşıma çok memnun kalıyorum ama randevu bulmak zor
Oztrkpnrr Minigin_annesi0 Aslında bende randevu bulamıyorum hiç bir zaman o yüzden özel hastaneye yöneldim ama koru mu lokman hekim mi seçemedim bunlar bile biraz uzak kalıyor o yüzden ikisi arasındayım bende teşekkür ederim 🙏🏻
gulnurkrms Minigin_annesi0 kaç aydir o doktora ben sürekli mhrsye bakmama rağmen randevu bulamadım siz nasıl buluyosunuz
Oztrkpnrr Fatma29 bende sonradan lokman hekim için iyi değil diye duydum ama hayırlısı o zaman biraz daha araştırayım 🥰
Minigin_annesi0 gulnurkrms bende bulamıyorum 23 haftadır 2 kere gidebildim. Randevu talebi var ordan açın talep. Randevu boşluğu olunca bildirim gelir
Busraa2626 Merhaba ben suan 2 özel hastaneye gidiyorum lokman hekım melike hanım ve birde özel eryaman nida hanım kesınlıkle tavsıye ederım nide hanımı