CansuHakanDabakan Dytanne benim ayak altıma batıo bazen aniden böyle iğne batar gibi coook sinir ediyo, arada sade soda içiyorum, bi kezde gece uykudan uyandırdı kramp girdi bacagıma😌
gizemmm Eda-raif kaçıncı haftadasın? Belki doktorun dozu arttırır Ben tek doz alıyordum kalsiyum magnezyum ama yeterli olmadı galiba doktorum günde iki kez al dedi iki kez kullandığımdan beri kramp olmuyor Gece uykumdan uyanıyordum çok zor geliyordu
Dytanne Eda-raif bende de uyuşma ve kramp beraber başladı gibi 😪 ve daha 16 haftadayım. Aslında vinalac kullanıyorum içerisinde magnezyumda var kalsiyumda. Sıcak suyla masaj yapsanız iyi gelir belki?
Cigdembakar Eda-raif günde bitane muz yiyin mutlaka magnezyum deposu bnde sizin gbi geceleri uyuyamıyrdm krmplardan şmdi sola yatp sağ bacağımı yukarı çekiyorm bazn altına yaztk koyuyorm ağrızı hafifliyor
Dytanne CansuHakanDabakan ya benim bacak kaslarıma ipne iğne batıyor akşamları, uyuşmayla kalktım bende bir kere 😪 hayırlısıyla doğsaydı bebiş 😅 daha da çok var ama 🙈