Deletedmom5545 Kızlar 28 haftalık hamileyim ve bu 3 defa başıma geldi. Ne zaman temizlik yapsam veya yorulup uzun süre ayakta kalsam tansiyonum yükselip kilotumu ıslatcak şekilde su geliyor (akıntı değil normal su)
Busrakzlkc Deletedmom5545 doktorunuzun bilgisi varmı ? Eğer su oldugundan eminseniz enfeksiyon riski var antibiyotik başlanması gerek. Hem siz hem bebek enfeksiyon kapar bu durumda.
Alka Deletedmom5545 Benimde ıslanıyor ama terliyorum diye düşünmüştüm 🙄 iş yapınca felan. Bugünde oldu hatta.
Talhaaam Deletedmom5545 bende 30 haftalığım bende de oluyor eğilip kalkınca felan da akıntı mı su mu anlamıyorum bi sıkıntı da yok niye böyle oluyor anlamadım
Deletedmom5545 Busrakzlkc evet biliyor 1 gece hastane de yatırdı hatta Hiç Bi sorun yok her şey iyi dedi
ElifT816 Paçandan akan ve devamlı gelen bir su olmadığı sürece normal akıntı demişti benim durumuma. Benim de öyle oluyor.
Busrakzlkc Deletedmom5545 yinede dikkat edin. Su gelmesi boyle bacaklarınızdan süzülüyo o şekilde oluyo tutamıyosunuz