Busra-61 Kızlar ben hastane için 2 takım önden düğmeli pijama takımı aldım ama gecelikte almak lazım sanırım cok lazım oluyormuş tesettürlü olup gecelik alan arkadaşlar nereden ve nasıl birşey aldınız
Busrakzlkc Busra-61 doğumunuz kışa denk geliyorsa gecelik almayın bence soğuk oluyo üşütünce ağrıda çoğalıyo. Bişide giyemiyosunuz altına bende iki takım pijama aldım sadece
minikbebegim19 Busra-61 suwende var bende yarım dize kadar aldım düşünemedim ama nasıl olsa yatakta getirmiyorlar mı odaya üst örtük olur suwen kalite akıyor
Asyaveannesi36 Busra-61 ben tesettürlü değilim ama sezeryan olacaksanız kesinlikle gecelik derim ben sezeryan oldum iki gün önce hep götürdüğüm gecelikleri giydim daha kolay oluyor
Busra-61 Busrakzlkc evet doğumum şubatta nasipse bende öyle düşündüm üşürüm diye ve az üşüyünce zaten normalde de ağrıları artan biriyim. Ama doğum şeklim belli değil açıklık bakmak için falan pijamayla uğraşmazsın denildi
Busra-61 Asyaveannesi36 henüz doğum şeklim belli değil. Ya bende tam sizin doğum hikayenizi okuyorken aynı anda siz yorum yaptınız Allah sağlıklı büyütmeyi nasip etsin gözünüz Aydın 😍
Busrakzlkc Busra-61 zaten önce ameliyat onlüğü gibi bişi veriyolar doğum bittikten sonra kendi kıyafetiniz oluyo üstünüzde. Yani benim hastanede o şekilde. Tercihen alabilirsnz tabi
Busrakzlkc Busra-61 bizde veriliyor evet. Yatar yatmaz herşeyi çıkartırıp normalde olsa sezeryanda önlük veriyolar
DamlaAli Busra-61 ben gecelik almadım. Usturuplu bir pijama takımı ve sabahlık aldım. Abim babam ziyarete gelecekler normal bir pijama takımı daha iyi olur. bir iki gün hastanede duracağız zaten bence abartmanın anlamı yok
Busra-61 DamlaAli bende sadece pijama takımı aldım geceliği doğum öncesi açıklık bakmak için kullanışlı oluyor diye okudum da o yüzden sordum ama zaten hastane veriyormuş gerek kalmadı 🙂