Symnrsbaby Merhaba arkadaşlar, bizim doktorumuz 3 haftada bir çağırıyor ama siz ne sıklıkla doktor kontrolüne gidiyorsunuz merak ediyorum. Bazen biraz daha açmak istiyorum arayı ama sonra da endişeleniyorum.
Askiletotomsu Symnrsbaby her gitmede para mı veriyorsunuz yoksa bir muayene ücreti ödenip ikincide ücretsiz mi
Symnrsbaby GriMavi Bende belirtmeyi unuttum. 16 haftalık hamileyim. İkili üçlü dörtlü tarama testlerini de yaptırmamaya karar verdim. O yüzden 3 haftada bir gitmek gerekli mi emin olamıyorum.
Symnrsbaby Askiletotomsu bir ücretli bir ücretsiz oluyor. En son 300 veriyordum ama zamlanmıştır. İkinci kontrol de eğer bir ay içinde olursa ücretsiz oluyor bu arada.
GriMavi Symnrsbaby valla ilk gebeligim ve doktor ablamın doktoruydu ona gttim Her söyledigi tarihte gttim 12+3 te ikili tarama yaptı kanntestide verdim Bana hemen yüksek riskli ensesi 3.1 çıkmış sınırda bilmem ne 3 hFtam zehir oldu aglamktan Sonra fetal dna yaptırdım yurt dışına kan gitti bakıldı vs vs Şimdi neolck bilmiyorum haftaya randevum Bana sıvı aldr dedi ama riskli karar ver dedi Yani bunları anlatmamın sebebi keşke gitmeseydim o taramaya falan Burda herkes bn gtmedim detaylı ultrasyon zamanımı bekliyorm dedi Keske bnde oyle yapsaydım
singlemom Haftaya kadar ayda 1 çağırıyordu sonra ayda 2 oldu. 30-32-34-36-38 şeklinde gideriz dedi. Sonra haftalık ve günlük takipler olacak dedi.
Symnrsbaby GriMavi Allahım sana da hayırlısıyla Sağlıklı sonuçlar aldırsın İnşAllah. Biz de doktorumuzla konuştuk ben Allahtan gelene razıyım dersen hiç yaptırmana gerek yok çünkü insan evladı ile ilgili bir imtihana alışamaz sen de buna alışacağını zannediyorsan yanılırsın dedi. Ama ben aldırırım diyorsan tabi ki yaptırabilirsin dedi. Biz de Allah’tan gelene diyecek söz yok dedik yaptırmadık. Ama seninki yapılmış artık kendini de bebeğini de mümkün olduğunca yıpratmamaya çalış her şey Allah’ın elinde o dilerse her şey değişir dönüşür. Bolca dua ♥️
igvescarim GriMavi Allah’ın izniyle temiz gelir çünkü giden herkesin temiz geldiğini okudum içinizi Ferah tutun 🌸
minikbebegim19 Symnrsbaby 1 ayda 1 kez çağırıyor ama 31 de gidicm şimdi 2 haftada bir çağırır artık diye düşünüyorum