Kızlar bir kaç gündür baya şeffaf sümüksü akıntılar geliyordu nst de cok düzensiz sancılarım vardı doktorum bebeğimin iri olduğunu söyledi bu hafta doğurdun doğurdun daha normal zor olur bebek gittikçe kilo alıyor demişti.Bende şu meşhur video activating labor onu yaptım günde 2 defa,ahududu çayı içtim bir kupa günde,7 adet hurma yedim,ara ara merdiven cıktım ,duşta sıcak su altında squat yaptım ama hala sancılarım düzensiz geliyordu dün gece tam 38+0 olduk ben tabi bu rutinlerimi yaptım duşta sıcak su altında 20 squat yaptım öyle hafiflemiş hissediyordum ki kendimi sonra bi güzel uyudum saat 04.30 gibi lavaboya kalktığımda yine aynı adet sancılarım vardı gittim geldim yatağa girdim ama ağrı 2 3 defa cok şiddetli oldu üst üste yine idrarım geldi sanıp lavaboya kalktım ki suyum patladı bi anda ama su gelince anlamam sanıyordum hep anlıyormussunuz hic durmadı çünkü sonra belden altımı yıkadım hazırlığım eşime seslendim depend getir bebek geliyor diye adamcağız ne olduğunu bilemedi heycandan🤣🤣oğlum geliyo oğlum geliyo diye gecenin o saatinde sevinçten bense ağrı cekiyorum hazırlanıp geldik hastaneye doğumhaneye aldı ebe hanım alttan kontrol etti çatımın cok dar olduğunu bebeğimin başının kanala hiç yerleşmediğini söyledi o an sancılarım nst de 100 hep düzenli sekilde adetten biraz daha fazla diyebilirim ağrısına benim ağrı eşiğim düşük oysaki.Bana doğumumun cok zor olucağı söylenmisti daha öncesinde bebek iri olduğu için bende doktorumla konusup sezeryana karar verdim.Spinal için yapılan iğneyi hissetmedim cok az bi his oluyo daha sonra zaten belden altınız kas katı kesiliyo ekip çok iyiydi 5 dakika sürmeden bebeğimi gördüm daha sonrasında benim dikişlerim yapılıp odama getirdiler bebeğimi emzirdim meme uçlarım büyük olduğu için bebek zorlandı alırken biraz yara gibi oldu ama bebeğim için herşeye katlanırım ilk kalkış hariç herşey güzeldi hic oturmadım geziyorum sürekli darısı isteyen bebeğini sabırsızlıkla bekleyen annelerin başına uzun oldu ama bende okurdum hep doğum hikayelerini sizleri seviyorum burdan ayrılmayı düşünmüyorum öptüm sizleri 😘😘🥰