Nurgulbzkrt 39+3 ne gelen var ne giden sadece sancı oluyor arada ne nişan ne su arkadaşlar doğurmadım gitti 🥲🥲
Ghosttt Nurgulbzkrt 39+2 artık nişan gelmiş mi diye bakmaktan gına geldi ağrılarim var ama gelen giden yok malesef
Kadriye009 Kasmayın kendinizi benim dün kontrolüm vardı 38+4gunlukdum 3cm açılma var evinde suyun nişan yada sancin gelrse gel dediler. Aksm 8de nişan geldi araştırma hastanesi ne gttim. Bugün 11e kadr takipteydim 45e kadr nst de sancı cikti ama snradan ben korkunca gitti acilmamda ilerlemeyince eve gönderdiler ağrım var ama hafif hafif beklmelerdeyim
Black-34 Elifinannesi_ Aynıyız vallahi şu an wcden yazıyorum 🤣🤣🤣takipteyim sadece ahaahahahaha kan geldi birsz nişan gibi dünde geliyordu 3 cm açıklık var ara ara sancı vuruyor ama gidiyor hemen 3 dakika sürüp kayboluyor :) umudumu yitirdim yapıştık kaldık birbirimize kızlar sanki daha geç geliyor
Ghosttt Black-34 doktora gittin mi peki nişan gelince dün ayy senin adına heycanlandim bide açıklığın varmış hadi bakalım hayirlisi
Elifinannesi_ Black-34 ayyy senin yine iyi yaaa açılmam 2 de kaldı . Ne nişan ne su ne sancı hicbişey yok yok yok delircem artık 😵💫🤣 azıcık sancım vardı oda hepten gitti 💔
Black-34 Ghosttt 🥰🥰🙏Bende çok heyecanlıyım dün gitmişti doğumu tetiklemek için dedi muayene yapıyorum alttan benim iki bebeğim 2400 falan doğdu tam zamanında hemde 🤣zayıf çocuk doğuruyorum hep Bu ilk defa 3400 doktorum dedi ikisi küçük diye belki zorlanırsın tetikleyelim dedi tamam dedim kan vs gelebilir dedi o yüzden gitmedim eğer 10una kadar gelmezse yatış yapacak bakalım hayırlısı 🥰🙏
Ghosttt Black-34 ayy yatış yapıp suni mi vericek acaba benimde son tarihe 5 gün kaldı bugün gidicem doktora bakalım bana ne diycek
Black-34 Elifinannesi_ Evet ya benim de sancım geliyor 🤣🤣🤣bazen geri gidiyor aha diyorum geliyor herhalde tuvaletim geliyor yaptıktan sonra sancı da gidiyor
Black-34 Elifinannesi_ Ay suniden çok korkarım 17 yasımda ilk oğlumu doğuracağım zaman kafamı vurdum her yere 🤣🤣🤣ahahahaah 2. Doğumda kendi sancım geldi mükemmeldi asla öyle ağlatacak acı değildi çarşafı sıkarak karşılayabiliyordum ama yapayı fena inşallah suni olmaz yoksa naneyi yedim ben 🤣🤣🤣
Elifinannesi_ Black-34 canım bişey sorcam daha yeni kahverengi bişeyler geldi peçeteyle sildikçe çok az kan geldi 🙄nişan mı ya ? Sümüksü bişey de değil
Black-34 Elifinannesi_ Olabilir benim de öyle dedikleri gibi kalın birşey falan gelmedi sürekli silince hafif kanlı sarımsı bir şekilde geliyor :) bende herkes de değişir 3. Doğum hiç ben diğerlerin de de görmedim öyle
Saskinim Bol bol merdiven inin çıkın, sıcak duş alın, ilişkiye girin doğum hızlanacaktır, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim inşallah
Black-34 Saskinim Son haftama kadar ilişkiye girdim ama şu an mümkün değil 🤣sürekli kanımsı jelimsi birşey geliyor
Saskinim Black-34 hafif yapışkan kanlı olan normalde nişan oluyor ama açılma olmaması strese sokuyor insanı. Ama sıcak duşu tavsiye ederim rahimi rahatlatıyor açılmaya yardımcı oluyor.. İlk oğlumda banyo yapmadan gitmem diye tutturmuştum hepde sıcakla yıkanırım dr kızmıştı zaten doğurmak üzeresin iyice tetiklemişsin diye 7 ayda doğurdum🤦♀️🙊
Elifinannesi_ Black-34 canım devlete gittim açıklığım var sancım çıkıyor ve kahverengi lekelenmem devam ediyor doktor şuan doğumhaneler dolu 4 saat sonra gel bakalım dedi korkuyorum
Black-34 Elifinannesi_ Ayyy hadi hayırlısı acaba benim de gitmem gerek mi ya benim doktorum doğumu tetiklemek için alttan muayene etti 2 gündür kanımsı akıntı geliyor ara ara sancı 3 cm açıklık suyun sancın gelirse gel dedi yoksa 10unda yatış verelim dedi