Elifinannesi_ Kızlar benim kızım doğmayı unuttu ne olacak bu halim bilmem 🥲 2 cm açılmam var. Doğuramıyoruuuuuuuuummmm 💔 Siz kaç haftalık oldunuz ? 🌸
Elifinannesi_ Mikmikbuk Endişelenmeyin daha önünüzde 2 hafta daha var yazıyor sinirlerim bozuldu shshs 🤭😂🤯 Tövbeler olsun
edadmir Elifinannesi_ hayır canım hiç bir şey arada düzensiz sancılar var başka da yok doktor pazartesiye kadar süre verdi kendi sancınla geldin geldin yoksa yatırıcaz dedi
Btl_57 Elifinannesi_ Ayiii görmeyelim biz oğlum önden gidiyor zaten canım .. Bugün sanki kasılmalar başladı gibi ama bakalim hayırlısı olsun artık sağ salim dogruruz inşallah canım
Elifinannesi_ edadmir Bende yarından sonra doktora gideceğim canım inşallah gelirler artık 🤭 vajina içi çok sızlıyor açılmam ilerliyor gibi hissediyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🌸
Elifinannesi_ Btl_57 Amiin amin inşallah canım 🌸 Benim de sancılarım vardı geçti gibi sadece açılmama güveniyorum 2 cm şuan suni filan verirlerse olursa olur artık 😬
Btl_57 Elifinannesi_ Şuanda hastanedemisin canım .. Bizimde cuma günü kontrolümüz var sanırım o gün yatış yaparlar bize ..