Alka Kızlar 37+6 haftalıgız bugün . Sürekli beyaz akıntım oluyor . Krem kıvamında. Normal mi .olan var mı böyle ? Kaşıntı vs yok . Sadece iç çamaşırımda görüyorum sürekli.
eezgitturk Alka 16.haftadan beri var şuan 28.haftadayım canım. Ne kaşıntı ne koku yok. Doktor normal dedi bana. Hayırlısı diyip takmıyorum artık 😂
basak3321 Alka ay aynı durumu ben de yaşıyorum hemen hemen 36 haftadan beri şuan 38+6 oldum hâlâ beyaz akıntı geliyor ben de burda post açtım hatta buna benzer bana da normaldir doğum yaklaştığı için rahim yolunun kayganlaşması içinmiş yani ☺️
Alka Liiiiii Doğuma hazırlık dedi bı arkadaş ama bilmiyorum valla bende çok su içiyorum yine oluyor. O yüzden onla alakası yok diye düşünmüştüm . 🤷
eezgitturk Alka ah vallahi bıktım yeri geliyor günde üç kere değiştirdiğim oluyor çamaşırı . Senin maşallah az kalmış yakında kurtuluyorsun darısı bana😂😂
Alka eezgitturk 😂 hayırlısıyla gelsin inşallah bebisler canım. Ben arada günlük ped kullaniyorum molpedin var pamuktandi sanki . O hiç pişik felanda yapmıyor . Doğal . Onu dene sende . En azından onu degisiyorum sadece .
Alka eezgitturk buldum mavi dışı antibakteriyel yazıyor ustunde. Diğerleri pişik felan yapıyordu bende ama bu hiç rahatsız etmedi. Alırsan ondan al
eezgitturk Alka önceden çok kullanıyordum günlük ped. Hamile kalınca bıraktım canım oranın yapısını günlük ped bozdu diye düşünüyorum. Nemi ıslaklığı çektiğinden vücut üretip durdu. Yani en azından şuanki psikolojimle söylüyorum bir daha kullanmam galiba😂
Funday35 Alka Ben 18 haftalığım bende de arada nadir oluyor çok az şekilde araştırdım normalmiş gelmesi ☺️