Twinsss Selamlar, nasıl gidiyor bebişlerle son durumlar? Bebişlerin kiloları nasıl, siz nasılsınız? Ben aşırı baskı hissediyorum birkaç gündür, dayanmaya çalışıyorum artık son haftalarımız. 34+2 oluyoruz bu gece.
esratmbs Twinsss biri 1900 digeri 2140 grm 38 ve 40 cm olarak dogdular 🙂son ay komple yattim daha erken geliceklerdi aslinda o baski hissi icin gittigimde dogum kanalina girmisti kucuk oglum serklajliydim alttan yoksa 34 u gormem mucizeydi simdi tebessum ediyorum animsarken 🙂 saglikla al kucagina insallah
Twinsss K_k1905 yok henüz değil. Doktorum biraz daha bekleyelim dedi benimki sezeryan olacak. Bu cuma gideceğim bakalım tekrar sorucam umarım bir tarih koyarız artık bende netleştirmek istiyorum artık 😇
Twinsss esratmbs ayy Bi an tuhaf oldum. Bir yanım hemen gelsinler istiyor diğer yanım az daha sabret diyor. Ama çok şükür ciddi bir sancım açılmam vb hiçbir şeyim olmadı. Senin nasıl olmuştu, su gelmesi veya sancı mı oldu, bebişler küvezde kaldı mı? 🌸
Twinsss esratmbs yaa kıyamam, şükür şuan iyiler anladığım kadarıyla inşallah darısı başımıza hepimizin🙏 ben geçen hafta 33. Haftada gittiğimde kızlarımın biri 2340 diğeri 2110 du. Doktorum kilolarına iyi dedi 2 yi geçtiler artık kurtardılar dedi😇
esratmbs Twinsss 27. jaftadan itibaren 2 doz seklinde ciger gelistirici kullanmistim cpk sukur kuveze gormediler minicik bebeklerle eve geldim 😄 ben bile nasil bunlari eve goturucem biraz burda buyuselerdi demistim 😁
Twinsss esratmbs benim doktorum normal gittiğim için ciğer geliştiriciyi yapmak istemedi şuan için ama mecbur kalırsak olası bir durumda son hafta yapıcam dedi.
esratmbs Twinsss oh masallah cok guzel insallah solunum problemleride olmaz saglikla gelirlee kucagina Allah size bagislasin 🥰
esratmbs Twinsss ciger elistirici cok onemli canim bideerken yapilmali ben faydasini gordum insallah sende saglikla kucagina alirsin bebeklerini onada ihtiyacin olmaZ
esratmbs Twinsss her anini dolu dolu yasa ikiz hem farkli hem guzel hem heycanli hem korkulu hem hem hem diye giden bir durum heleki benim gibi ilk gunden beri tek baktiysan sukur ikisinide 1.5 yasina kadar emzirdim 6 ay sadce anne sutuverdim sende emziremem deme sakin ver agzilarina emdikce geliyoro minicik bebekler bile emmek icin can atiyorlar 😍
Twinsss esratmbs aynen canım haklısın, gerek görüldüğü zaman yapılması çok önemli bakalım biz ne yapacağız