Sld-kocbay Aysu123cicek ah kurban olurum ya kıyamam sana canım benim allahın izniyle bebeginle saglıcakla cıkıcakson hastaneden gönlünü ferah tut ama eşine önce anlat durumu sonrada kayın validen olucak o yılana soyle hepsi senin yüüznden bunu herkezin yanında aoyle belki vicdan azabından geberir gider pislik gerçi onda bicdan olsa bunu yapmazdı yılannn Sen hiç merak etme rabbim senin yanında 🙏
Garipduygular- Darp raporu alın lütfen.. Kendinize bu iyiliği yapın elinizde kanıtınız olsun. Yaptıkları yanlarına kalmamalı. Rabbim yar ve yardımcınız olsun, dualarımız sizinle. Şükür ki bebeşin sağlığı iyiymiş çok sevindim, çok geçmiş olsun.💐
Aysu123cicek Garipduygular- onu alirsam cocuklari. Bir daha bana gostermezler iste o zaman gercekden olurum ben
Sld-kocbay Aysu123cicek asla kimse sana hiç bir şey yapamaz eger eşinle boyle sorunları varsa hiç düşünme bosan kim olursan ol sana bunu asla yapamaz rabbim göstermesin bebege eger bir sey olursa hemen şikayetci ol sana hamileyken el kaldıran bir adam normal günlerde allah bilir nasıl davranıyor hastanelerde polis memuru var direk git yanlarına senş hemen kadın sıgınma evlerine alırlar asla bulamazlarda yerni al nafakanıda oda anasıyla ne b… yiyorsa yesin pislikler sakın korkma lütfenn
Azram-2144 Aysu123cicek yok canm öyle bir dünya sen raporu al ve evine gidince çocuklarını al git şikayetçi ol birdaha o pisliklerin seni üzme sine izin verme
Garipduygular- Aysu123cicek sen raporu var, elinde bulunsun. Çocuklarını emniyetli bir yere aldıktan sonra şikayetçi olabilirsin.
Azram-2144 Aysu123cicek Susma busaatte sonra canım . Sen de tek başına yetiştirebilirsin eblatlarını anenn baban yokmu
Aysu123cicek Azram-2144 yok kimsem yok hic kimsem ben yetisdirme yurdunda buyudum bu yuzdende eziyorlar
0012345678900 Aysu123cicek aysu msjını okudum kahroldum ya gerçekten cok üzüldüm allahım yardımcın olsun dogumuma 4 gün var ve deli stresler yaşıyorum ya bn 2 gün nasıl hastanede kalıcam derdındeykn derdım sıkıntım yokken korkuyorum sen düşük olasılıgı için 3 gun hastanede yatıcaksın inşallah allahım bu sınavdan senı hayırlısıyla çıkarır duam senınle 🥺
prensesannesiiiiiiii Aysu123cicek bunun gerçek olduğuna inanmak istemiyorum 😭 o kaynana şeytan kaynana Allah’ından bulsun. Peki ya o keş koca?? Hamile bir kadına şiddet uyguluyor zaten hep vardı diyorsun lütfen katlanma o adama ve o kadına. İnsallah bebeğin iyidir dualarım seninle 🙏🏻
Zeynep09 Aysu123cicek geçmiş olsun kuzum acın büyük ama o eşine sakın geri dönme bak bidaha ondan çocuk yapma sakın cocuğun günahına girmeyin o evde büyüyen çocuğun psikolojiside iyi olmaz çok iyi düşün
Poyrazin_annesi Bu devırde şiddet uygulayan bırıyle aynı evde durmayın sokakta yatsanız daha guvendesınız.
150_gelartik Aysu123cicek şiddet dediğiniz tekme tokat gibi mi Allah’ın dan bulsun böyleleri geçmiş olsun
Azram-2144 150_gelartik şiddetin tekme tokat yada başka şekilde hiçbir açıklama sı olamaz . Sözle hakaret etmesi bile şişdet tir .
Funday35 Aysu123cicek Okurken içim parçalandı resmen çok üzüldüm Allah yardımcın olsun Rabbim evladını sana bağışlasın 🤲🏻 ❤️😔
alparslanin_annesi Aysu123cicek hemen şikayet et durma doktoruna söyle darp uyguladı hamile halimle bebeğe ve bana zarar verdi die bırak o düşünsün ne demek şiddet uyguladı ifadeni alırlar polisler hastane de bırak ne hali varsa görsün
Azram-2144 Aysu123cicek kurban olsunlar sana Allah onalrı bildiği gibi yapsın . Rabbim yardımcın olsun canım