Hatice-0909 Kızlar kaç haftalıkken karnınız büyümeye başladı kız olunca mı erken büyüyor erkek mi acaba öyle bir fark var mı ?
Selincek Hatice-0909 2.ci gebeliğim 7 haftalıgim 3 aylik gibioldum 🤰😁 hemde top gibi sezaryen göbeğim vardi o iyce sisti sen düşün kuzum gerisini ve beni cok bunaltiyor ayıptır demesi kendimi dusta zor temizledim hic abartmiyorum. 5 6 aylıkken yandım ben
Burcusenkoc Hatice-0909 20 den sonra iyice belli oluyor 🤗 tabi kişiden kişiye değişiyor kimisinin iç karnı geniş oluyor
Hermoniegranger Benim şimdi 21. Hafta baya belli dışardan bakılınca kızımız olacak. 14. Hafta gibi karnım çıkmaya başlamıştı ilk gebelik
Eloshi 27+4deyim hala cok belli degil bebegin gelisimide onde halbuki kisiden kisiye degisir bence bnm ic karnim buyukmus oyle diyorlar😌
Elfs 19 hafta benim burda karnını paylaşıyorlar veya İnstagramda görüyorum herkesin karnı büyük belli oluyor aynı haftalarda. Benimkiyle onların arasında baya fark var kişiden kişiye çok değişken bir durum demek ki benim belli olmuyor dışardan.