Zynpcgtyozer arkadaslar 15 haftalik hamileyim özeldeki doktor 12haftada kiz dedi 13 haftada ikili test zamani ankara tipta kiz denildi bugun docente gittim cinsiyetide sordum 15 haftada erkege benziyor ama net deil dedi simdi hangisi cinsiyeti 😔 bi oglum var sukur kiz deyince kendimi alistirmistim simdi de erkege benziyor dedi hayrlisi tabikiama ne bilim insan her meyveden tatmak istyor
Sedayznn Zynpcgtyozer bence biraz bekle acele etme 🙂ben 20.haftadayım ikilide erkek detaylı ultrason da %90 kız dendi ama ben hala ikna olmadım biraz daha ilerleyen haftalarda net öğrenirsin 😀
Bskrt Zynpcgtyozer benmde 15+5 12. Haftadan beri kız deniyor iki farklı doktora gittm Dün yine sordm değişir mi diye Testislern oluşması 16. Hafta bitimine kadar devam ediyor her an sürpriz olabilir sen alışverş yapma dedi
Cismmpoyraz48 Zynpcgtyozer aynen benmde oğlum var bide kızım olsun tmam dedm çok istedm rabbim gönlüme göre verdi kız olcak inşallah 12 15 17 haftalarda iki doktorumda kız dedi sonra bide çıkıntı çıkarsa şüphe düşürdün şimdi 😁 sağlıkları herşeyden önemli tbi ilk neye duyarsa ona alıştırıyor insan kendini 😊
Zynpcgtyozer Sedayznn ooo ozamn daha cok var demektir.oglumda 12 haftada ogrenmistim hicde degismemisti 😁 tesekkurler canım cevap verdigin icin
Hasrt033 Sedayznn İnan bende 20 haftamı bekliyorum 🤣benimde aklımda deli sorular ilk bi erkek dendi sonra iki defa kız dendi bakalm 🤗
Zynpcgtyozer Aslinb hii anladim canım pardon evet ilk uc ay bunda halsizlik kokudan tiksinme hersey vardi oglumda hic bilmedim bile
Melekannesi001 Zynpcgtyozer bana da ilk kızım da 12+5 ken erkek demişti sonra kız olmuştu :) şimdi de 16 hastalıkken gittim bacakları kapalıydı yarın tekrar gidicem inşallah kızdır :))
Beriliko Banada ikilide kıza benziyo dedi benimde 4 yaşında bi kızım var gönül erkek evlatta tatmak istiıyo Rabbim bilir artık 16 da gidicez bakalım
Hasrt033 Zynpcgtyozer gönlümdeki her ikisi de canım ilk ya Rabbim hayırlı evlat nasip eylesin sağa sağlım kucağımıza almayı nasip etsin tek duam bu canım cümlemiz için 😍🤗
Zynpcgtyozer Aslinb 15 haftamda ozele gittim kesin kiz erkege benzer yani yok dedi.suan son durum kiz cnm
Zynpcgtyozer Cismmpoyraz48 sizin 17 de de kiz denilmis tedayli ultrasonda tam kesinlesirmis buralarda oyle yaziyorlar ozeldeki doktor kesin kiz erkek diyen nasil benzetmis cinsel organi bile belli dedi gosterdi banada.rabbim herkese gonlundekini hayrlisiyla nasip etsin insallah